Senatoarea PC Cristiana Anghel critica vizita Victoriei Nuland la Bucuresti: Politicienii nostri SE FAC PRES. Independenta si suveranitatea nationala, O GLUMA MACABRA

T.d. | 15.01.2015

Pe aceeași temă

Vizita Victoriei Nuland la Bucuresti a provocat critici. Senatoarea PC Cristiana Anghel crede ca “independenta si suveranitatea nationala au devenit o gluma macabra”, in timp ce “politicienii nostri se fac pres” in fata partenerilor externi, potrivit Digi24.

Intr-un mesaj postat pe Facebook, senatoarea conservatoare aduce critici dure fata de modul in care Bucurestiul se raporteaza la partenerii europeni si trans-atlantici.

"Independența și suveranitatea națională au devenit o glumă macabră. Mă întreb de ce mai organizăm alegeri. O asistentă a Secretarului de Stat SUA, doamna Victoria Nuland, ne dictează ce trebuie să facem... BIG BROTHER este mesajul dumneaei (și nu singurul, probabil, dar, când vom afla adevărul, va fi deja prea târziu pentru un popor permanent abuzat...)

Și politicienii noștri, unii aleși de popor, se fac preș... Șefii CSM, garantul independenței justiției din această "amărâtă" țară, care se revoltă și refuză să onoreze invitația Parlamentului, reprezentantul mult trâmbițatei suveranități naționale, fac pârtie până la Ambasada SUA... CCR-ul se conformează și îndeplinește întocmai ordinele, siluind Constituția... Cancelarul Germaniei, doamna Angela Merkel, ne jalonează drumul cu oamenii domniei sale... Comisia Europeană ne ceartă și ne trimite la colț, pe coji de nuci, când ne permitem să ne răzvrătim împotriva abuzurilor unor comisari europeni, oameni numiți, care nu au răspuns și nu vor răspunde nicicând, în fața nimănui, pentru abuzurile comise... FMI-ul ne spune când, cum și ce să facem cu salariile, pensiile, armata în rezervă, sănătatea și învățământul...

Independența și suveranitatea națională au devenit o glumă macabră. Iar Constituția, "Biblia" poporului, este maimuțărită și caricaturizată... Oare acesta este motivul pentru care, mai toți, au declarat, cu nonșalanță: "Je suis Charlie"?!", a scris senatoarea pe pagina de Facebook.

CITESTE SI: Victoria Nuland, la Bucuresti: Coruptia reprezinta o chestiune de SECURITATE NATIONALA

Victoria Nuland s-a intalnit, la Bucuresti, cu presedintele Klaus Iohannis, cu premierul Victor Ponta, dar si cu seful diplomatiei romane, Bogdan Aurescu. Vizita in Romania face parte dintr-un turneu diplomatic in Germania, Romania, Bulgaria si Franta.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: [email protected]

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22