Serban Nicolae nu mai este seful Comisiei SIPA. A plecat la cerere fara sa explice motivele

I.m. | 07.02.2018

Senatorul Serban Nicolae a fost schimbat de la conducerea asa numitei Comisii SIPA, in locul lui venind senatorul PSD Viorel Salan. Si la Comisia de control a SRI s-a schimbat seful. Oana Florea, cea care conduce comisia ”sufrageria lui Oprea” a ajuns pesedinte la comisia SRI.

Pe aceeași temă

 

 

Modificarea in Comisia SIPA s-a facut la cererea lui Nicolae si a fost adoptata cu 212 voturi pentru, 43 împotrivă şi 4 abţineri. Nicolae nu a explicat de ce a demisionat de la conducerea Comisiei,  despre a carei activitate nu se mai stie nimic in ultima perioada, dupa  ce un timp au fost audieri pe banda rulanta.
 


Comisia de ancheta a arhivei SIPA a fost infiintata la finalul lunii septembrie 2017 de catre Parlament in urma unui scandal provocat de Dan Andronic, urmarit penal, si ziarul Evenimentul zilei, care au sustinut ca din arhiva SIPA au fost sustrase documente, fara a prezenta insa ncio  dovada in acest sens.

 

Ministrul Tudorel Toader a format  o comisie la nivelul ministerului Justitiei care va analiza si clasifica arhiva, care a fost inchisa in timmpul mandatului Monicai Macovei.

 

Si in Comisia SRI s-au facut modificari pe filiera PSD,  Astfel, Oana Florea, care este si presedinta  Comisiei ”sufrageria lui Oprea” l-a inlocuit pe deputatul PSD de Cluj Horia Nasra.

 

Senatorul Marin Nicolae îl înlocuiește în comisie pe deputatul Radu Babuș.

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2023 Revista 22