Serghei Lavrov: Sanctiunile occidentale vor duce la modernizarea economiei ruse

P.c. | 25.12.2014

Pe aceeași temă

Serghei Lavrov, ministrul de externe al Rusiei, a declarat, joi, ca sanctiunile Occidentului nu doar ca nu vor dobori Rusia, dar vor chiar duce la modernizarea economiei ruse, transmite RIA Novosti, conform Hotnews.
 
 
"Nu ne-am umilit si nu ne vom umili. Este o naivitate absoluta sa crezi, dupa cum cred unii, ca daca vor introduce sanctiuni pentru vreo cateva luni, o jumatate de an, rusii vor fi doborati", a declarat seful diplomatiei ruse in cadrul unei emisiuni la postul de televiziune Rossia 1.
 
 
In opinia lui Lavrov, actuala situatie ar putea duce chiar la o modernizare a economiei Rusiei. "In mare masura, aceasta situatie este legata nu doar de factori externi, ci si de necesitatea de a moderniza economia Rusiei", a declarat Serghei Lavrov.
 
 
Tarile occidentale au introdus, incepand din martie, mai multe serii de sanctiuni impotriva unor politicieni, oameni de afaceri si companii din Rusia, ca urmare a pozitiei Moscovei in ceea ce priveste criza din Ucraina. Cel mai recent val de sanctiuni a avut loc in decembrie, cand presedintele SUA, Barack Obama, a anuntat extinderea acestora si asupra Crimeei.
 
 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2023 Revista 22