Sindicaliştii din penitenciare, către Toader: Problemele nu perimt decizii la fără frecvenţă

E.b. | 07.08.2017

Federaţia Sindicatelor din Administraţia Naţională a Penitenciarelor îi transmite lui Tudorel Toader, ministrul Justiţiei, soluţii pentru problemele din penitenciare.

Pe aceeași temă


 

Una dintre acesta fiind delegarea atribuţiilor de coordonare a penitenciarelor către un secretar de stat, "dacă ministrul Justiţiei nu poate sau nu doreşte să se ocupe direct de problemele din penitenciare". 

 

Pentru ca ministrul justitiei n-a fost preocupat cu adevarat de acest subiect, refuzand sistematic orice discutie pe aceasta tema, ii transmitem public o prima serie de 12 solutii pentru problemele din penitenciare in speranta ca, de aceasta data, isi va lua in serios obligatiile in legatura cu gestionarea sistemului penitenciar:
 

 1. Coordonare – Daca ministrul justitiei nu poate sau nu doreste sa se ocupe direct de problemele din penitenciare solicitam delegarea atributiilor de coordonare a penitenciarelor catre un secretar de stat. Volumul de activitate si problemele specifice gestionarii celor 27.000 de detinuti nu permit decizii la fara frecventa, susţin sindicaliştii, conform FSANP.

 

 

VEZI TOT TEXTUL PE FSANP

 

 

Sindicaliştii mai spun că între timp angajaţii din penitenciare continuă protestele declanşate în 1 august, cerând îmbunătăţirea condiţiilor de muncă, eliminarea deficitului de personal şi asigurarea unei protecţii reale, spun sindicaliştii.

 

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2022 Revista 22