Sorin Grindeanu: Românii i-au dat un vot de blam președintelui Iohannis și guvernului său

Laurentiu Gheorghe | 07.12.2020

„Prim-vicepreședintele PSD, Sorin Grindeanu, a declarat luni că „gașca pierzătorilor” vrea să confiște rezultatului votului la alegerile parlamentare.

Pe aceeași temă

„Fiecare vot acordat ieri demonstrează că PSD este partidul care are cele mai bune soluții, dar și profesioniștii care să le aplice pentru a depăși criza sanitară și economică în care se află România”, spune Sorin Grindeanu.

El apreciază că românii au dat duminică „un vot de blam la adresa președintelui Iohannis și a guvernului său de incompetenți”.

„Un vot de blam față de modul în care au sfidat o țară întreagă, față de modul dezastruos în care au gestionat pandemia și economia. Astăzi vedem cum gașca pierzătorilor vrea să confiște rezultatul votului de ieri. La doar o zi, Orban a uitat deja ce a spus: că partidul care va câștiga va da premierul. Dacă Iohannis continuă să se încăpățâneze în a-i ține la putere pe cei care au distrus România, rezultatul va fi doar un alt CDR! O nouă Convenție a dezastrului și recesiunii! Iar costurile vor fi imense și vor fi plătite de români”, conchide social-democratul.

Întrebat despre o posibilă alianță PSD cu AUR, Sorin Grindeanu a spus că șansele sunt „spre zero”, relatează Mediafax.

„Eu nu am auzit să se discute așa ceva (despre alianță PSD – AUR - n.r.). A fost o surpriză nu doar pentru PSD, ci pentru toată lumea faptul că această nouă formațiune politică a făcut pragul electoral de 5%. Nu am avut foarte multe date niciunii dintre noi despre formațiunea respectivă, dar la ceea ce avem acum vă pot spune că există foarte puține șanse, spre zero, să ne aliem cu acest partid, pentru că excesele pe care le-am văzut și care nu se înscriu pe o linie europeană nu sunt în concordanță cu linia PSD”, a spus Sorin Grindeanu.

Fostul premier a ținut să precizeze că ceea ce a afirmat este o părere personală, nu reprezintă decizia partidului.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2023 Revista 22