Sorin Oprescu, citat la DNA. Ce a spus primarul suspendat la iesire

Tudor Despina | 18.11.2015

Primarul suspendat al Capitalei, Sorin Oprescu, a venit din nou miercuri la Directia Nationala Anticoruptie. El a fost citat de procurori in dosarul in care e acuzat de luare de mita si constituire de grup infractional.

Pe aceeași temă

 

Daca la intrare a spus ca nu stie pentru ce a fost chemat, Sorin Oprescu a spus la iesire de la DNA ca “imi doresc sa termin cu eticheta asta de pe frunte, ca nu am muncit o viata intreaga degeaba”, arata Hot News.

 

Vineri, magistratii Tribunalului Bucuresti au admis cererea lui Oprescu pentru a se interna timp de o saptamana in spital, in vederea efectuarii unei interventii chirurgicale. E posibil ca primarul suspendat al Bucurestiului sa fi fost citat pentru schimbarea incadrarii judiciare in dosar, au spus surse judiciare citate de Agerpres.

 

In prezent, Oprescu e arestat la domiciliu, el fiind anchetat de DNA pentru luare de mita, spalare de bani, abuz in serviciu si constituire de grup infractional organizat.

 

Procurorii anticoruptie sustin ca, intre 2013 si 2015, un grup bine organizat la care a aderat si Oprescu a infiintat in administratia locala din Bucuresti un sistem prin care operatorii economici care voiau sa primeasca anumite contracte publice erau obligati sa remita o parte din profitul realizat din executia respectivelor lucrari, cu titlu de mita, catre mai multi factori decizionali din Primaria Capitalei.

 

In 5 Septembrie, Sorin Oprescu a primit in locuinta sa din Ciolpani 25.000 de euro de la directorul Centrului Cultural Palatele Brancovenesti, bani despre care spun procurorii ca ar proveni din acte de coruptie.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22