Soțul Vioricăi Dăncilă este director la OMV Petrom, acuzată de Dragnea că șantajează statul

Redactia | 21.12.2018

Șeful PSD Liviu Dragnea a atacat joi companiile care au criticat ordonanța de urgență privind supra-taxarea mediului privat. Dragnea a nominalizat OMV Petrom care ar șantaja statul român.

Pe aceeași temă

"Am văzut OMV Petrom care voalat amenința statul român că va diminua producția de gaze. Cu tot respectul, să înceteze oricine să mai amenințe statul român", a spus Dragnea. Culmea ironiei este că director la Divizia Explorare și Producție din cadrul companiei este chiar soțul premierului Viorica Dăncilă.

Mai exact, Cristinel Dăncilă, soțul Vioricăi Dăncilă, este Director Asset Producție, divizia Explorare și Producție.

Tot la OMV Petrom, ca membru în Consiliul de Supraveghere, lucrează Sevil Shhaideh, persoană foarte apropiată de Dragnea.

Însăși Viorica Dăncilă a fost angajată o lungă perioadă la OMV-Petrom, până când să intre în politică alături de Liviu Dragnea.


Cu toate acestea, Liviu Dragnea nu s-a sfiit să atace compania.

"Am vazut, am citit reacții din partea unora sau a altora, inclusiv din partea unor mari companii. Eu îi sfătuiesc, îi avertizez să înceteze să mai amenințe statul român sau să încerce să șantajeze public statul român. Statul român nu este un sat fără câini și nici nu este un stat la cheremul vreunei companii.(...)Am văzut OMV Petrom care voalat amenința statul român că va diminua producția de gaze. Cu tot respectul, să înceteze oricine să mai amenințe statul român. Toți cei care vor pierde bani, critică", a spus Dragnea.

OMV Petrom a avut miercuri o reacție fără precedent. A spus că este pusă în pericol securitatea energetică, că producția de gaze va scădea în mod abrupt, iar importurile, semnificativ mai scumpe, vor crește.


Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2021 Revista 22