STENOGRAME PNL: Reactia Alinei Gorghiu: Orice declaratie care afecteaza ideea de fuziune va fi sanctionata

P.c. | 11.05.2015

Pe aceeași temă

Alina Gorghiu, co-presedintele PNL, a comentat stenogramele aparute pe site-ul stiripesurse, in care vicepresedintele PNL Teodor Atanasiu afirma ca vechiul PNL nu mai are nevoie de legaturile cu PDL. Gorghiu a afirmat ca PNL va respecta protocolul cu PDL si orice declaratii contrare facute de membrii de partid vor fi sanctionate, relateaza ziare.com


"Regret ca spatiul public a fost contaminat de mesajul ca in PNL exista neintelegeri. Imi cer eu scuze, ca presedinte al PNL, daca cineva s-a simtit vexat sau lezat de cele auzite. Mesajul meu foarte ferm pentru cei din PNL este ca orice derapaj si orice declaratie care afecteaza ideea de fuziune si de unitate a PNL va fi in mod clar sanctionata, dar va asigur ca relatia dintre mine si Vasile Blaga e nu doar politic buna, ci si personal.
 

PNL intotdeauna si-a respectat toate angajamentele si toate promisiunile. Avem un protocol care spune foarte clar ca Predoiu este candidatul nostru pentru functia de premier. Avem un protocol care spune foarte clar ca ne bazam pe respect", a declarat Alina Gorghiu, luni, la sfarsitul sedintei PNL.

 

Stiripesurse.ro a facut publice discutiile unor lideri ai vechiului PNL dintr-o sedinta care a avut loc la Bistrita. Teodor Atanasiu, senator si vicepresedinte al vechiului PNL, le-a spus celor prezenti in aceasta sedinta ca vechiul PNL nu mai are nevoie de fuziunea cu PDL si ca e absolut sigur ca democrat-liberalii nu o sa mai dea prim-ministrul Romaniei. La sedinta de la Bistrita ar fi fost prezenta si Alina Gorghiu, co-presedinte al noului PNL.

 

CITITI SI: Reactiile membrilor fostului PDL la stenogramele din sedinta PNL: Teodor Atanasiu s-a exclus din viata politica

 

"Noi fara PD nu castigam presedintele. Ne-am tinut de nas si am facut un compromis. Altfel nu se putea. (...) Noi am facut o fuziune paritara in care noi am dat numele partidului, sigla partidului, candidatul la presedintie al partidului si ei ne-au dat sediul, locatia in care sa functionam. Ganditi-va ca avem 28 de judete in care noi conducem in fuziunea asta paritara. Mai mult de atat nu puteam obtine. Eu va spun ca le-am dat si iluzia ca o sa aiba prim-ministru. N-o sa-l mai aiba. Va dau in scris ca nu o sa-l aiba! (...) Am avut nevoie de ei, acum nu mai am nevoie. Le-am spus ca daca pleaca maine imi fac un bine. Tot cu 45% raman si nu ma mai intreaba nimeni ce e cu Boagiu, ce-i cu Anastase, ce-i cu Boc, ce-i cu dracu' si cu lacu....", le-a transmis Teodor Atanasiu liberalilor din Bistrita.

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: [email protected]

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2021 Revista 22