STENOGRAME PNL: Reactia lui Catalin Predoiu: Momentul a fost depasit in sedinta de astazi

P.c. | 11.05.2015

Pe aceeași temă

Catalin Predoiu, prim-vicepresedintele PNL, a comentat stenogramele aparute pe site-ul stiripesurse, in care vicepresedintele PNL Teodor Atanasiu afirma ca vechiul PNL nu mai are nevoie de legaturile cu PDL si spune ca noul PNL nu va accepta un premier de la PDL. Predoiu a afirmat ca a existat o discutie pe tema acestor stenograme in sedinta de azi a partidului si ca momentul a fost depasit.


"Momentul a fost depasit in sedinta de astazi", a spus fostul ministru al Justitiei, intr-o declaratie pentru Ziare.com.

Totodata, acesta mentioneaza ca liberalii au iesit mai intelepti din criza generata in urma declaratiilor facute de Teodor Atanasiu.

 

CITITI SI: STENOGRAME Theodor Atanasiu: PNL a fost si va fi al nostru. PDL nu o sa mai aiba prim-ministru. Noi fara PDL nu castigam presedintele. Ne-am tinut de nas si am facut un compromis


"Proiectul comun este mult prea important si are o masa critica mult prea mare pentru a fi oprit. Dl Atanasiu a declarat astazi limpede ca sprijina toate deciziile partidului, inclusiv cea legata de guvernare. Mergem inainte. O criza te poate dobori sau dimpotriva, tratata corect, te poate intari. Noi am tratat-o corect si sunt convins ca am iesit mai intelepti si mai puternici din ea. Electoratul se poate baza pe un PNL puternic, care va construi o guvernare eficienta", ne-a mai spus Catalin Predoiu.
 

Stiripesurse.ro a facut publice discutiile unor lideri ai vechiului PNL dintr-o sedinta care a avut loc la Bistrita. Teodor Atanasiu, senator si vicepresedinte al vechiului PNL, le-a spus celor prezenti in aceasta sedinta ca vechiul PNL nu mai are nevoie de fuziunea cu PDL si ca e absolut sigur ca democrat-liberalii nu o sa mai dea prim-ministrul Romaniei. La sedinta de la Bistrita ar fi fost prezenta si Alina Gorghiu, co-presedinte al noului PNL.

 

CITITI SI: Reactiile membrilor fostului PDL la stenogramele din sedinta PNL: Teodor Atanasiu s-a exclus din viata politica

 

"Noi fara PD nu castigam presedintele. Ne-am tinut de nas si am facut un compromis. Altfel nu se putea. (...) Noi am facut o fuziune paritara in care noi am dat numele partidului, sigla partidului, candidatul la presedintie al partidului si ei ne-au dat sediul, locatia in care sa functionam. Ganditi-va ca avem 28 de judete in care noi conducem in fuziunea asta paritara. Mai mult de atat nu puteam obtine. Eu va spun ca le-am dat si iluzia ca o sa aiba prim-ministru. N-o sa-l mai aiba. Va dau in scris ca nu o sa-l aiba! (...) Am avut nevoie de ei, acum nu mai am nevoie. Le-am spus ca daca pleaca maine imi fac un bine. Tot cu 45% raman si nu ma mai intreaba nimeni ce e cu Boagiu, ce-i cu Anastase, ce-i cu Boc, ce-i cu dracu' si cu lacu....", le-a transmis Teodor Atanasiu liberalilor din Bistrita.

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: [email protected]

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2020 Revista 22