Summit international consacrat luptei impotriva terorismului, pe 18 februarie, la Washington

P.c. | 12.01.2015

Pe aceeași temă

Eric Holder, secretarul de stat american pentru Justitie, a anuntat duminica, ca pe 18 februarie va avea loc la Washington un summit international consacrat luptei impotriva terorismului si a extremismului violent. Holder a participat duminica la Marsul solidaritatii de la Paris, la finalul unei saptamani marcate de atacuri teroriste care au ucis 17 de oameni in capitala Frantei, relateaza Hotnews.


Anterior, ministrul francez de Interne Bernard Cazeneuve anuntase un acord pentru concolidarea cooperarii impotriva terorismului intre tarile europene si Statele Unite.

 

CITITI SI: ATENTAT FRANTA. LIVE VIDEO Reuniune diplomatica EXTRAORDINARA, duminica, in Paris. Peste 1 MILION de oameni sunt asteptati in strada pentru a comemora victimele atacurilor teroriste

 

Oficialul francez a mai anuntat, dupa o intalnire cu omologii sai din 10 tari ale Uniunii Europene si cu omologul sau american, ca este necesara o reuniune a ministrilor de Interne si de Justitie din UE, actualele prevederi europene din domeniul terorismului fiind, in opinia sa, insuficiente pentru a face fata amenintarii. Potrivit unei surse europene, reuniunea ar urma sa aiba loc vineri la Bruxelles.

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2021 Revista 22