Surpriza de pe pagina de Facebook a premierului Grindeanu: a protestat impotriva Justitiei FOTO

Dora Vulcan | 04.01.2017

Pagina personala de Facebook a premierului Sorin Grindeanu, care in aceste clipe depune juramantul la Cotroceni dupa ce guvernul sau abia a primit votul de investitura al Parlamentului, este una plina de surprize. Pe langa imagini languroase alaturi de liberalul Busoi din perioada coabitarii in USL, Grindeanu a publicat pe 31 decembrie 2011 un calup de imagini de la un protest la care participase si el in urma cu 10 zile, la Timisoara, in apararea baronului PSD Constantin Nicolescu, supus "abuzurilor Justitiei", ingrata care ar fi putut cel putin sa-l mangaie duios pe cap pentru faptele sale de coruptie dupa cum arata pancartele afisate la miting.

Pe aceeași temă

 

 

 

 

 

 

Modelul apararii coruptilor proprii a fost inaugurat de Adrian Nastase care a mobilzat intreg activul de partid pentru a merge la Parchet si a protesta in apararea lui Bivolaru care tocmai ce devalizase BRD.

 

 

Protestul PSD din 2011 a constat in pichetarea mai multor sedii locale ale PDL din toata tara in sprijinul baronului de Arges si scandarea de lozinci impotriva guvernului Boc si a presedintelui Basescu.

 

 

Fostul preşedinte al Consiliului Judeţean Argeş Constantin Nicolescu a fost condamnat in februarie 2015 la şapte ani şi opt luni de închisoare cu executare în dosarul în care este acuzat că a luat ilegal fonduri PHARE. El este incarcerat la Penitenciarul Colibaşi, unde inca isi ispaseste pedeapsa. 

 

 

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2022 Revista 22