Tariceanu, nou atac la procurori: DNA incearca sa ma compromita. Accept testul poligraf

Vlad Toma | 16.09.2016

De aceea am acceptat fără ezitare propunerea procurorului să mă supun de bună-voie testului poligraf, chiar dacă acesta nu este recunoscut drept probă în fața instanței. Altfel, nu aveam nicio obligaţie procedurală şi nimeni nu putea să-mi impună acceptarea acestui test.

Pe aceeași temă

 

C.P. Tariceanu, presedintele Senatului, audiat ieri in dosarul lui Bogdan Olteanu, ii acuza din nou pe procurori de ceea ce el considera a fi scurgeri de informatii, aratand ca el s-ar fi conformat obligatiilor legale care nu permit partilor sa dezvaluie discutiile cu procurorul în faza de instrumentare a unui dosar, insa DNA ar fi dezvaluit informatii pentru a-i compromite imaginea inaintea alegerilor parlamentare.

 

Presedintele Senatului acuza faptul ca presa a fost informata despre audierea sa la DNA desi el a tinut secret acest lucru.

 

Tariceanu a precizat de asemenea ca a acceptat fără ezitare propunerea procurorului să mă supun de bună-voie testului poligraf, chiar dacă acesta nu este recunoscut drept probă în fața instanței. Altfel, nu aveam nicio obligaţie procedurală şi nimeni nu putea să-mi impună acceptarea acestui test.

 

In incheierea mesajului sau, presedintele Senatului avertizeaza ca DNA isi va inteti atacurile contra politicienilor in perioada de dinaintea alegerilor parlamentare.

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22