Toader Paleologu: Traian Basescu sa invete din greseli si sa isi mai improspateze anturajul

P.c. | 22.12.2014

Pe aceeași temă

Deputatul Toader Paleologu a declarat, la RFI Romania, ca Traian Basescu are meritul ca a reusit sa tina PSD departe de putere multa vreme. Un alt merit al fostului presedinte ar consta in faptul ca a dat o directie clara, pro-occidentala, Romaniei. Paleologu considera ca Traian Basescu ar trebui sa invete din greselile pe care le-a facut si sa-si mai improspateze anturajul, relateaza ziare.com
 
 
"Cred ca, in primul rand, foarte important este ca a tinut PSD-ul departe de putere. N-a reusit chiar zece ani sa tina PSD-ul departe de putere, dar e mare lucru, pentru ca partidele romanesti sunt foarte nocive, dar asta-i mai nociv decat celelalte si sistemul PSD care exista in 2004 era absolut sufocant pentru tara noastra", a declarat Theodor Paleologu la RFI Romania, adaugand ca "un alt aspect fara indoiala foarte important este ancorarea foarte clara la Vest".
 
 
 
 
Pe de alta parte, deputatul spune ca Traian Basescu trebuie sa isi mai "improspateze anturajul"."Dansul a spus ca a dat-o in bara cu anumite persoane, l-ati auzit sambata. Pai daca a dat-o in bara cu anumite persoane, n-are rost sa se incapataneze s-o dea in bara la nesfarsit cu aceleasi persoane, trebuie sa mai improspateze putin anturajul", a declarat Paleologu.
 
 
Traian Basescu s-a referit, in conferinta de presa tinuta sambata, la Alina Bica, fostul sef al DIICOT, aflata in arest preventiv.
 
 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22