Traian Basescu deschide lista PMP la Senat. Nu imi este rusine sa candidez la Bucuresti

Dora Vulcan | 27.10.2016

Traian Basescu a anuntat joi ca va candida la Senat, pe listele de la Bucuresti din partea PMP. El a spus ca nu ii este rusine sa candideze la Senat, unde va duce toate experienta sa dupa doua mandate de primar general al Capitalei si doua de presedinte al tarii.

Pe aceeași temă

 

 

 ”(Senatorul Traian Băsescu-n.r.) va duce în Senat toată experienţa pe care a acumulat-o în cele cinci guverne în care a fost membru, ca primar general al Capitalei, ca preşedinte al României timp de 10 ani. Toată această experienţă o voi pune în slujba Senatului, a partidului, a ţării, pentru că până la urmă toată viaţa mea am fost în slujba statului, inclusiv, atunci când am fost comandat de navă”, a spus Traian Basescu, citat de Mediafax, vorbind despre sine la persoana a III-a, la iesirea de la Biroul Electoral Municipal, unde a depus listele de candidati pentru parlamentarele din luna decembrie a acestui an. 

 

 

 

”În Bucureşti eu cred că vom lua un rezultat bun pentru că de pe urma mea a rămas ceva în Bucureşti de când am fost primar general, linia 41 o vedeţi, contorizarea la scara de bloc există, pasajul Basarab pentru care m-am bătut atât s-a dovedit a fi un proiect viabil, 120 de km de linie de tramvai schimbată, 110 şcoli modernizate. Nu îmi este ruşine să candidez la Bucureşti”, a spus Traian Băsescu.

 

 

 

Parlament de 300 de parlamentari, reaintroducere in discutia parlamentului a legii Educaţiei Funeriu-Miclea si adoptarea unei noi legi a sanatatii sunt dezideratele viitorului parlamentar Basescu.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2023 Revista 22