Traian Basescu, dupa inculparea fiicei sale Ioana la DNA: Kovesi are in mine un adversar

Dora Vulcan | 22.09.2016

Traian Băsescu o cauza pe sefa DNA, Laura Codruta Kovesi ca vrea sa-i distruga familia si ca fiica sa cea mare, Ioana, a fost ţinută patru ore pe holurile DNA înainte de a i se aduce la cunoştinţă învinuirile.

Pe aceeași temă

 

 

 

 Traian Băsescu a declarat  la România TV că fiica sa cea mare, Ioana, a fost ţinută patru ore pe holurile DNA înainte de a i se aduce la cunoştinţă învinuirile.

 

 

 

"Ioana a fost chemată la ora 8 la DNA, a stat 10 minute în biroul procurorului, a cerut să consulte dosarul, dar a fost refuzată. Apoi a stat patru ore pe holuri, după care a fost invitată din nou înăuntru, unde i s-au adus la cunoştinţă învinuirile: instigarea unui director la abuz în serviciu şi instigare la spălare de bani", a declarat Traian Băsescu pentru România TV.

 

 

Traian Băsescu acuză DNA că vrea să-i distrugă familia

 

"Au distrus fratele, nepotul, ginerele...", a spus fostul preşedinte.

 

Traian Băsescu o face responsabilă pentru aceste anchete pe Laura Codruţa Kovesi, şefa DNA.

 

"Kovesi şi cateva slugi isi apara imaginea prin pseudo-ancheta. Oricati sustinatori ar avea, din mine, care am vrut sa fac institutii puternice in slujba cetatenilor, din mine are un adversar. "M-a pus Basescu, dar sunt credincoasa lui Iohannis. I-am arestat si pe cei care ne-au propus si numit"", a mai precizat Traian Băsescu.

 

 

Interviul RomaniaTV:

 

V-ati implicat fiica in campanie?

 

Traian Basescu: Niciodata. Este fals de proportii, valabil si pentru Udrea. A fost total nepregatit, le-au convocat telefonic, ca aveau nevoie sa-si spele imaginea.

 

Mie cu provocatori, cu falsuri, inscenari mi-a distrus aproape toata familia femeia pe care am inventat-o, dar nu am stiut ca e sluga (Laura Codruţa Kovesi - n.r.)

 

Pacat, a fost om tanar, in care mi-am pus sperantele ca va continua modul de a ancheta al lui Daniel Morar, institutie sobra, care pe vremea lui Morar nu a facut circ.

 

Nu ai caracter cand sacrifici oameni ca sa fii renumita pe functie sau sa-ti curga lacrimile sa te decoreze cate un ambasador strain.

 

Ioana nu a avut bona, Raducu (nepotul lui Traian Basescu - n.r.) a crescut in bratele ei, daca nu o vede o ora plange. Era umflat de plans dupa patru ore, asa l-a gasit acasa... Probabil domnului procuror i-a facut placere si lui Kovesi.

 

Fiica e speriata?

 

Traian Basescu: Ioana nu e speriata, e un om rece. A venit cu sufletul la gura pentru Raducu, ii spusese deja sotul dupa o ora ca plange ca nu o vede, e copil de 1 an si 10 luni... pe care Kovesi l-a batjocorit... nu stiu cat pentru Ioana, e om mare si tare Ioana... Pentru copilas o sa tin minte si pentru declaratia publica "I-am arestat si pe cei care m-au propus si pe cei care m-au numit".

 

 Presedintele Iohannis este cel care vrea sa va distruga?

 

Traian Basescu: Nu cred si nu cred ca un presedinte ar da instructiuni subordonatilor sa faca asta, dar actiunile slugilor depasesc si imaginatia presedintilor.

 

 

 

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2021 Revista 22