Tudose: Nu a fost un razboi,nu este un castigator.Nu am ce sa le reprosez celor doua colege

E.b. | 13.10.2017

Liviu Dragnea si Mihai Tudose au sustinut o conferinta comuna de presa la sediul PSD, dupa sedinta Comitetului Executiv National in care s-au decis remanierile din Guvern.

Pe aceeași temă

 

Premierul Mihai Tudose a declarat, joi seara, că nu are absolut nimic să le reproșeze miniștrilor Sevil Shhaideh și Rovana Plumb, deși le-a cerut demisia, exprimând speranța că Shhaideh, după demisie, va accepta să lucreze în aparatul guvernamental.


Toate demisiile au fost acceptate de Comitetul Executiv al PSD, deși lideri PSD s-au opus ca miniștrii să plece Sevil Shhaideh, Rovana Plumb și Răzvan Cuc vor părăsi Guvernul. Vineri va fi organizat un nou CEx pentru a se stabili cineva îi va înlocui pe cei trei.

 

 

Declaraţiile lui Mihai Tudose:

 

  • Sevil Shhaideh nu mai rezista presiunii. Din decembrie o duce tot asa
  • Atat Sevil, cat si Rovana, imediat dupa ce au primit citatiile la DNA, au venit sa-mi prezinte demisia. Le-am oprit, l-am sunat pe Liviu, au venit si alti colegi si am reusit sa le oprim, tocmai pentru a nu fi un semnal de, stiu eu, de degringolada in guvernDar cele doua colege au ajuns la limita rabdarii, in special Sevil o tine asa din decembrie.
  • N-am absolut nimic, am spus-o, sa le reprosez. Ba mai mult, va anunt, ca sa nu fie o surpriza peste cateva zile, sper ca Sevil va accepta sa lucreze in aparatul guvernamental, fiindca chiar este extraordinar de buna pe ceea ce face.
  • Apropo de razboi, unii dintre dumneavoastra ne-ati mai sunat sau ne-ati mai dat sms-uri: cine invinge? Fara niciun razboi.
  • Da, am spus ca imi dau demisia daca mi-o cere partidul, nu am venit cu Guvernul de acasa, sunt dispus sa plec in fiecare zi daca mi-o cere partidul sau daca constat ca nu mai sunt in stare sa pun in indeplinire programul de guvernare.
  • Asa ca, din pacate pentru unii prieteni, cu ghilimelele de rigoare, nu a fost un razboi, nu este un castigator. Incercam ca dupa aceasta seara lunga castigator sa fie partidul si, prin partid, Guvernul si tara.

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22