Tudose: Sunt discuții destul de avansate cu Grindeanu pentru un post de ambasador

Dora Vulcan | 25.08.2017

Premierul Mihai Tudose recunoaște că fostului prim-ministru Sorin Grindeanu i-a fost propus un post de ambasador. Tudose spune că a vorbit cu predecesorul său "si la nivel personal, si politic, intr-o echipa de partid", ca discutiile sunt avansate, iar numirea ar fi un "element benefic" pentru tara.

Pe aceeași temă

 

 

 Intrebat daca fostului premier Grindeanu i-a fost propus un post de ambasador, asa cum s-a vehiculat in spatiul public, in ultima perioada, Mihai Tudose a confirmat si a spus ca discutiile cu acesta sunt destul de avansate, asteptand acum sa se intoarca din concediu cu familia.

 

 

"Am vorbit si la nivel personal, si politic, si intr-o echipa de partid. (...) Domnul Grindeanu a fost premierul Romaniei timp de sase luni, cu un bagaj acum de informatii si cu experienta", a afirmat Tudose, joi seara, la Antena 3, citată de Hotnews.ro.

 

 

El a mai spus ca discutiile cu fostul prim-ministru vor fi definitivate la inceputul lunii septembrie si ca numirea lui Grindeanu intr-un astfel de post ar fi "un element util pentru tara".  

 

 

În cursul zilei de joi liderul PSD, Liviu Dragnea a negat că ar fi avut negocieri cu Grindeanu pentru eventuala sa numire ca ambasador. El a vorbit doar de ”boacăna” pe care a făcut-o Grindeanu, cu trimitere la conflictul dintre cei doi când a refuzat să-și dea demisia de la conducerea guvernului și a fost îndepărtat de activul de partid prin moțiune de cenzură. 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: [email protected]

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2019 Revista 22