Turcan, despre reforma fiscală marca PSD: după mărirea salarială, oamenii vin cu bani de-acasă

Dora Vulcan | 02.02.2018

Raluca Turcan, numărul doi din PNL, spune că în învățământ apar deja primele micșorări salariale, după măsurile fiscale luate de PSD-ALDE.

Pe aceeași temă

 

 

Postarea integrală a liderului PNL

 

Așa cum am avertizat, apar primele tăieri de salarii în învățământ! PNL solicită PSD-ALDE măsuri urgente ca niciun salariu să nu scadă!

 

Personalul didactic cu normă parțială are, ca urmare a măsurilor PSD -ALDE leafa mai mică sau egală cu impozitele datorate la stat! Personalul auxiliar din școli și grădinițe, prost plătit, de obicei angajat cu jumătate de normă sau chiar mai puțin, va trebui să aducă bani de acasă, pentru că salariul este depășit de taxele puse pe muncă. PSD-ALDE au inventat salariul negativ iar sectorul public cel mai afectat este educația.

 

Liviu Dragnea s-a angajat public asupra faptului că niciun salariu din sectorul public nu va scădea de la 1 ianuarie 2018. Acum, când se întocmesc statele de plată, tot mai multe categorii profesionale află că vor avea salariile tăiate. Olguța Vasilescu, ministrul care l-a păcălit și pe Liviu Dragnea și milioane de angajați din România, ne confirmă cu cinism că vor fi tăieri și de 40% pentru unii angajați!

 

PSD-ALDE pun în pericol buna desfășurare a anului școlar 2017/2018, pentru că este greu de crezut că oamenii care vor rămâne fără lefuri vor mai continua activitatea în școli. Au fost destul umiliți! I-au mințit în nu mai puțin de 3 rânduri pe dascăli păcălindu-i că le vor crește lefurile.

 

Anul 2018 devoalează acum marea înșelătorie și manipulare căreia i-au căzut victimă atâția români. Investițiile în educație s-au rezumat, în tot anul 2017, la inaugurarea de toalete mutate din spatele curții.

 

Atrag atenția că banii pentru salarii, prevăzuți în buget, nu ajung până la sfârșitul anului 2018, lefurile sunt tăiate iar, de la toamnă, se anunță marea închidere și comasare de școli.

 

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: [email protected]

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2019 Revista 22