Turcan: Tudose, expresia înapoierii PSD în materie de economie, ministru al economiei fără card

Dora Vulcan | 30.08.2017

Primvicele liberal Raluca Turcan a remarcat miercuri că declarațiile premierului Tudose despre sistemul bancar și alergia sa la cardul bancar reprezintă ”expresia perfecta a inapoierii PSD in materie de economie". Ea a constatat retoric că "Romania a avut un ministru al economiei fara card bancar".

Pe aceeași temă

 

 

 Mihai Tudose este expresia perfectă a înapoierii PSD în materie de economie. Numai PSD mai putea da un asemenea premier în 2017.

Nicio explicație coerentă, nicio viziune, nicio investiție! Doar declarații grobiene în cascadă menite de fapt să creeze vinovați pentru eșecul guvernării PSD ALDE.

Nimic bun nu poate veni în materie de economie de la un premier lipsit de viziune, un șef de partid speriat de justiție, un aliat care își vinde toți apropiații pentru a se menține la putere. Ce zice "omul de afaceri" Tăriceanu de primitivismul șefului Guvernului?

Să nu uităm că Tudose a fost ministru al economiei. România a avut un ministru al economiei fără card bancar!!! Cum o să facă Tudose PSD informatizarea administrației publice cu o asemenea abordare?

PS. Când faci cumpărături cu cardul, dincolo de ușurință, este implicită și o anumită trasabilitate a veniturilor. Să fie oare declarația premierului un îndemn mascat către infractori să umble cu sacoșele de bani că altfel s-ar putea sa aibă probleme? - scrie liderul liberal pe pagina sa de Facebook.

 

 

 

 

  

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: [email protected]

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2021 Revista 22