Un protestatar a fost amendat după ce i-a strigat „Rușine” și „cea mai docilă” premierului Dăncilă

Laurentiu Gheorghe | 04.05.2019

În timpul vizitei pe care premierul o face în Hunedoara, un tânăr, amendat cu 200 lei pentru că a strigat „Rușine”. Răspunsul stupefiant dat de Dăncilă la întrebarea de ce nu-si da demisia - VIDEO

Pe aceeași temă

Însă premierul și-a continuat drumul, salutând oficialitățile care o întâmpinaseră, și a intrat în sediul Primăriei împreună cu demnitarii care au însoțit-o de la București.

Jandarmii l-au înconjurat imediat pe protestatar, l-au legitimat și ulterior l-au condus la mașina lor, unde l-au amendat cu 200 lei pentru „adresarea de injurii unei oficialități”, în cazul de față primului-ministru Viorica Dăncilă.

Un alt grup de hunedoreni care a protestat afişând pancarte cu mesajul „Nimic” a fost ţinut la distanţă de oficialii PSD, de către jandarmi. „Au plecat actorii? Vrem biletele înapoi”, a strigat unul dintre protestatari.

Și nu au fost singurele „surprize” pentru Viorica Dăncilă. Pe stradă a fost întâmpinată de o femeie care a apostrofat-o cu privire la votarea Legilor Justiţiei, și i-a spus că Guvernul face numai rău ţării şi a întrebat-o de ce nu îşi dă demisia.

Răspunsul premierului a fost stupefiant și lipsit de logică: Aceste legi sunt pentru oameni şi pentru că sunt un bun român. Iar un bun român ţine cu România şi vrea stabilitate în ţară. Şi cred că demisia unui guvern care a făcut pentru români trebuie să continue să meargă pe aceeaşi linie. Si vreau sa va spun un lucru: sper ca dumneavoastra, sunteti femeie, sa dati dovada de solidaritate intre femei. Eu va respect opinia si sper ca daca va uitati spre tot ce a facut acest Guvern sa va razganditi", i-a spus Dancila femeii.

Premierul Viorica Dăncilă și mai mulți miniștri, între care Sorina Pintea, Marius Budai si Eugen Teodorovici, efectuează, sâmbătă, o vizită în județul Hunedoara, având în program vizite la Spitalul Municipal Hunedoara si la Castelul Corvinilor, dar si la Spitalul Judetean de Urgenta din Deva si in municipiul Brad

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2021 Revista 22