Un român din Marea Britanie amendat de poliția bistrițeană pentru că a înjurat PSD pe Fb

Dora Vulcan | 08.05.2017

Un bistrițean aflat la muncă în Marea Britanie a fost amendat de poliția bistrițeană pentru că a înjurat niște lideri locali ai PSD că risipesc banii pe chermeze și petreceri în timp ce alocația unui copil e o nimica toată. Bărbatul a spus că nu va plăti amenda și nu va renunța la tonul său anti-PSD.

Pe aceeași temă

 

 

 

 

 

 

 Călin Lucian Farcaș a postat pe contul de Facebook, duminica seară, amenda pe care a primit-o în urma expresiilor jignitoare adresate PSD printr-o postare din data de 12 martie.

 

 

 

 

Amenda a fost data în data de 28 aprilie de Poliția municipiului Bistrița, iar în procesul verbal se arată că el „a postat pe rețeaua de socializare Facebook un mesaj public prin care a adresat expresii și cuvinte jignitoare la adresa mai multor persoane din cadrul formațiunii politice PSD Bistrița-Năsăud”, scrie Bistrițeanul. 

 

 

 

 

 

Farcaș, fost director de marketing al echipei Gloria Bistrița, era nemulțumit în acea postare de petrecerea organizată de social-democrați în data de 11 martie. Călin Lucian Farcaș arată că formațiunea politică ar cheltui banii pe chefuri, în timp ce alocația unui copil nu trece de 84 de lei lunar.

 

 

 

Bistrițeanul, care momentan trăiește și muncește în Marea Britanie, spune că nu are de gând să plătească amenda, pe care o consideră „o parodie”, și a adăugat că va continua să se adreseze formațiunii politice pe același ton. El a precizat că se va adresa justiției pentru că i-a fost lezat dreptul la liberă exprimare.

 

 

 

Între timp, grație presei locale, Farcaș a aflat și cine se află în spatele amendării sale: deputatul PSD Daniel Suciu, după cum scrie pe pagina sa de Facebook .

 

 

 

 

Nici deputatul PSD nu s-a lăsat mai prejos. Și "Daniel Suciu a scris pe pagina sa de Facebook cum stau lucrurile și că s-ar impune ”niște clarificări”.

 

 

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2023 Revista 22