UPDATE. Realitatea Tv: Intalnire intre Gabriel Oprea si Vasile Blaga, pe tema guvernarii

M. B. | 23.06.2015

Pe aceeași temă

UPDATE: Invitat la o emisiune a Realității Tv, Oprea a negat că ar fi avut marți o întâlnire cu Blaga, cu care a spus că are o relație de prietenie și că îi leagă același sistem de valori.

 

Oprea a recunoscut că a discutat de mai multe ori cu acesta, în ultimele săptămâni, dar a reluat că susține Guvernul Ponta și este un partener loial.

 

"Azi nu ne-am intalnit. M-am intalnit de mai multe ori, cu el, cu dl Petrache, cu dna Gorghiu chiar daca spune ca nu ne-am intalnit ne-am intalnit, si vom mai avea intalniri. In urma cu 3 saptamani ne-am intalnit, m-au cautat, ne-am vazut in biroul meu intr-un context civilizat, le-am explicat ca imi respect intotdeauna cuvantul dat", a declarat Oprea la Realitatea TV.

 

A repetat, de asemenea, că va fi mereu de partea interesului național.

 

Premierul interimar, Gabriel Oprea, și copreședintele PNL Vasile Blaga au la această oră o întâlnire în care discută despre guvernare, transmite Realitatea Tv.

 

Nu se cunoaște locul întâlnirii. 

 

Reamintim că Blaga nu a dorit să comenteze, marți, dacă ar fi trebuit să fie numit un alt membru al Guvernului în funcția de prim-ministru interimar, el explicând că este dreptul constituțional al președintelui de a desemna pentru această poziție unul dintre membrii Cabinetului.

 

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, luni, decretul de desemnare a liderului UNPR in functia de premier interimar al Executivului, acesta urmând să-l înlocuiască pe Victor Ponta până la întoarcerea sa din turcia, unde a suferit o intervenție chirurgicală la genunchiul stâng.

 

Victor Ponta i-a trimis președintelui Klaus Iohannis, luni dimineața, o scrisoare în care-l anunța că este în imposibilitatea de a-și exercita atribuțiile de prim-ministru, motiv pentru care-i propune șefului statului să-l numească pe Gabriel Oprea premier interimar, începând cu data de 22 iunie.

 

Potrivit unui mesaj postat duminică pe Facebook de către premier, acesta își va realua “activitatea normală” în “maximum 28 zile”.

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22