Urmașa lui Dăncilă la Bruxelles este o nostalgică a Epocii de Aur pe ritm de manele

Redactia | 04.06.2018

Europarlamentarul PSD, Gabriela Zoană, nu doar că i-a luat Vioricăi Dăncilă, după ce aceasta din urmă a fost numită premier, dar se pare că are aceleași preferințe artistice cu predecesoarea sa, nostalgică după Epoca de Aur și iubitoare de manele.

Pe aceeași temă

 

Gabriela Zoană, europarlamentar PSD  care i-a luat locul Vioricăi Dăncilă la Bruxelles după ce aceasta a devenit prim-ministru, a distribuit pe contul său de Facebook un clip cu imagini din România comunistă, imagini acompaniate de melodia a trei cântăreţi de manele.

 

 „Amintirile fac parte din viaţa mea şi a ta! Vă doresc o duminică plină de lumină în suflet!“, a fost mesajul Gabrielei Zoană, potrivit g4media.ro.

În colajul video sunt postate imagini de pe litoralul românesc, dintr-o alimentară comunistă, oameni stând la coadă pentru a-şi cumpăra ouă, dar şi pasageri stând agăţaţi pe scările autobuzelor. 

 

Coloana sonoră e asigurată de  Asu, Ticy şi Bobby, trei cântăreţi de manele, melodia acestora numindu-se „Amintiri din copilărie”.

 

După ce postarea social-democratei s-a viralizat, aceasta a şters-o, dar mai mulţi internauţi fie au păstrat capturi cu mesajul Gabrielei Zoană, fie au distribuit melodia, cu mențiunea că europarlamentarul are o slăbiciune pentru manele.

 

Gabriela Zoană, în vârstă de 39 de ani, a intrat în Parlamentul European în acest an, în locul Vioricăi Dăncilă. Ea e membru PSD Argeș și, până să ajungă în PE, a fost director general adjunct la Registrul Comerțului. Din 2010, Gabriela Zoană este doctor în Drept la Academia de Poliţie ”Alexandru Ioan Cuza” din Bucureşti.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2022 Revista 22