USR PLUS exclude întoarcerea la guvernare cu Cîțu premier: O stire falsă rostogolită pe la PNL

Laurentiu Gheorghe | 25.09.2021

Ionut Mosteanu a declarat că USR PLUS nu se intoarce intr-un guvern condus de Florin Citu si că pastrarea premierului inseamnă guvern minoritar dependent de PSD

Pe aceeași temă

Purtătorul de cuvânt al USR PLUS Ionuţ Moşteanu a afirmat că a văzut în discursurile liberalilor la Congresul PNL rostogolirea unei ştiri false şi anume că USR PLUS se va întoarce la guvernare cu Florin Cîţu în funcţia de premier. „Pentru PNL varianta Cîţu premier înseamnă guvern minoritar dependent de PSD”, a adăugat el.

„M-am uitat la discursurile PNL şi una din echipe tot rostogoleşte un fake news – că ştiu ei că USR PLUS se întoarce la guvernare cu Cîţu premier. Am un singur mesaj pentru ei – EXCLUS. Pentru PNL varianta Cîţu premier înseamnă guvern minoritar dependent de PSD”, a scris Ionuţ Moşteanu, sâmbătă pe Facebook.

La rândul ei, Oana Țoiu, deputat USR PLUS a spus că „E Congresul PNL si isi aleg presedintele. Treaba lor. Dar inteleg ca dau pe surse ca toate taberele negociaza cu noi. Ei bine, treaba mea e totusi pe cine voi mai vota premier. Si Citu niciodata nu va mai primi acest vot, asa cum nu m-as mai urca in o masina cu un sofer care trage repetat brusc de volan si intra cu masina in parapeti in loc sa isi vada de drum inainte. Cum sa ma mai urc o data si sa mai lasam o tara cu el la volan? De gresit nu e exclus sa mai gresim in politica, asta nu pot sa promit, dar greseala Citu nu o vom repeta.”

Iar Iulian Bulai, deputat USR PLUS, a scris pe Facebook că „#echipacastigatoare insinuează acum că ne întoarcem la guvernare acceptând premier pe Florin Cîțu. Nimic mai fals. Rămânem pe poziții. Nu refacem guvernarea cu Florin Cîţu. El va rămâne premier doar cu sprijinul PSD. Succes, colegi și colege din PNL!”

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2021 Revista 22