Valentin Mircea: presedintele nu poate eluda legea pentru a numi premier un condamnat penal

Dora Vulcan | 12.12.2016

Avocatul Valentin Mircea, actualul sef al Corpului de Control al premierului Ciolos, este primul oficial roman care avertizeaza ca presedintele Klaus Iohannis chiar nu poate numi un condamnat penal in functia de premier, cu trimitere la liderul PSD, Liviu Dragnea, mai ales in conditiile in care acesta risca a doua condamnare, cu consecinte de intrare in regim de recidiva pentru cea dintai.

Pe aceeași temă

 

 

 

Valentin Mircea scrie, intr-o postare pe contul sau de Facebook, citat de Hotnews.ro, ca "presedintele Iohannis nu are cum sa eludeze legea si sa nominalizeze pentru functia de prim ministru o persoana condamnata penal si cu inca un dosar in curs.

 

 

Daca presedintele PSD va primi o condamnare si in acest al doilea dosar aceasta va fi obligatoriu cu executare, se va realiza o alta premiera nedorita: premier in functie, incatusat."

 

 

"Presedintele trebuie sa isi faca treaba si sa inteleaga ca succesul PSD este conjunctural si efemer, ca multe succese politice. Viitorul este al celor cu principii si cu viziune pe termen lung", spune Valentin Mircea.

 

 

 

La scurt timp de la postarea mesajului Valentin Mircea nu si-a mai sters doar mesajul, asa cum a mai facut si-n alte ocazii (intr-una din dati a pretins ca i-a fost spart contul), ci si-a dezactivat chiar contul de Facebook. 

 

 

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: [email protected]

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22