Victimizarea lui Dragnea, ultimul episod: Ştie cu precizie că «prin martie va fi executat»

E.b. | 30.01.2018

Liviu Dragnea, liderul PSD, a declarat la Antena 3, că Lucian Pahonţu, directorul SPP, i-ar fi transmis lui Paul Stănescu, printr-un ”bun prieten”, că el o să fie "executat", "undeva prin martie". Dragnea a mai spus ca lui Stanescu i s-a promis ca va ajunge seful PSD, urmind sa fie ”protejat”.

Pe aceeași temă

 

Instituţional, orice premier trebuie să aibă contacte cu SRI, SIE şi puţin SPP. Mai mulţi colegi mi-au zis că şeful SPP a fost implicat mai mult decât e cazul”, a spus Dragnea, referitor la presupuse legăturile ale fostului premier Tudose cu serviciile de informaţii.

 

Un coleg de-al nostru, Paul Stănescu, a spus că un bun prieten de-al lui a fost trimis de domnul Pahonţu, şeful SPP, şi i-a spus că undeva prin martie eu o să fiu executat, iar el să stea deoparte că o să fie protejat şi o să ajungă preşedintele partidului. Dacă același tip de discuție l-a avut și cu Grindeanu sau Tudose putem începe să avem explicații. Mi se pare un lucru foarte grav”, a mai spus Liviu Dragnea la Antena3.

 

Acesta a precizat ca in cazul lui Stanescu nu exista "teren fertil", dar ca nu poate spune ce s-a intamplat cu alte persoane, cum ar fi Grindeanu sau Tudose.

"In cazul domnului Paul Stanescu nu exista notiunea de teren fertil. In alte parti, nu am de unde sa stiu deocamdata cum au reactionat colegii lui; este vorba de doi trei", a adaugat el.

 

"Nu am avut mana buna, imi asum eu, dar adevarul e ca nu poti sa spui ca ai mana proasta cand propui un guvern pe care il stim cu totii. Grindeanu era un om educat, baiat de bun simt, care nu a fost conflictual si pe care l-am ajutat in cariera politica, a fost o propunere foarte bine primita. In 3-4 luni Sorin a inceput sa se transforme, de neexplicat pentru niciunul dintre noi.Cu Mihai... Toata lumea il cunostea ca nu era un om foarte comod pentru ceilalti, dar totusi era un coleg bun, care facea glume", a declarat Dragnea.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2023 Revista 22