Victor PONTA dispus sa colaboreze cu IOHANNIS: Vreau sa LUCREZ cu dl IOHANNIS. Cred ca putem sa punem capat acestei situatii de SCANDAL, cum a fost cu dl BASESCU

P.c. | 07.12.2014

Pe aceeași temă

Premierul Victor Ponta s-a declarat dispus sa colaboreze cu Klaus Iohannis, presedintele ales al Romaniei, considerand ca astfel va putea fi depasita etapa scandalurilor continue care au insotit colaborarea cu Traian Basescu. Ponta a precizat ca pentru anul 2016, cand vor avea loc urmatoarele alegeri parlamentare, PSD nu concureaza cu presedintele ales Klaus Iohannis, care atunci se va afla in plin mandat la Cotroceni, conform ziare.com

 

"In 2016, batalia noastra nu va fi cu Klaus Iohannis. Domnia sa e la Cotroceni, are atributiile sale. Batalia va fi cu Blaga, Igas, Anastase, cei care vor atributiile guvernamentale", a declarat Victor Ponta.
 

Premierul a mai precizat ca, in opinia sa, Klaus Iohannis nu a fost ales pentru ca face parte din PNL. "Nu am niciun fel de problema personala de a lucra cu domnul Iohannis. Klaus Iohannis va trebui sa ne uneasca. Suntem foarte dezbinati, ca tara si ca popor. Avem nevoie de ideea de a trai impreuna", a mai spus Victor Ponta.

 

CITITI SI: Victor PONTA, la Antena 3: Daca DNA cere urmarirea mea PENALA in dosarul votului din DIASPORA, voi DEMISIONA


"Am ramas cu aceasta trauma a scandalului intre presedinte si restul lumii si sunt atat de convins ca avem nevoie de schimbarea acestei realitati. Acel moment de la 18:30, cand iesea domnul Traian Basescu, era o trauma pentru toti, era momentul in care se revarsa suvoiul de ura, de scandal.

Eu cred atat de tare ca trebuie sa punem capat acestei situatii incat o sa discut cu presedintele ales orice", a mai adaugat premierul, iar declaratia a fost postata si pe contul sau de Facebook.

 

"Nu am niciun fel de resentimente. Am participat la o competitie, dl Iohannis a castigat. Sper sa putem lucra impreuna. Cred atat de mult ca putem sa punem capat acestei situatii de scandal, cum a fost cu dl Basescu, incat vreau sa lucrez cu dl Iohannis. Niciodata, si am avut ocazia si inainte de cariera politica si dupa, niciodata nu am inceput discutia cu "asta este pozitia mea". Discutia se va incepe intotdeauna cu "ce vreti sa facem, unde vreti sa ajungem. La anul avem multe de facut: revizuirea Cosntitutiei, legea electorala, administratia administrativ-teritoriala, legea redeventelor. Asta nu o putem face cu cei 20-30 de parlamentari pe care ii avem in plus.  Pe marile proiecte este important sa lucram impreuna" a mai spus Ponta.

"

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22