VIDEO Primirea Vioricăi Dăncilă la Iași: PSD atâta ştie să ne ţină în sărăcie și La pușcărie cu voi

Laurentiu Gheorghe | 16.08.2019

Președintele PSD, Viorica Dăncilă, a avut parte de o primire ostilă la Iași, unde participă vineri la ședința Comitetului Executiv Județean, protestatarii scandând lozinci anti-PSD.

Pe aceeași temă

Membrii organizației Reset au așteptat-o pe Dăncilă cu un banner cu mesajul „PSD atâta știe să ne țină în sărăcie”.

De asemenea s-a mai scandat „Hoţilor, hoţilor”, „La puşcărie cu voi”, „Criminalii”, „Dăncilă, te ascunzi?”.

De altfel, nu este prima dată când liderii PSD sunt huiduiți la Iași, aceleași scene având loc și pe vremea când lider al social - democraților era Liviu Dragnea.

Candidatul PSD la alegerile prezidențiale, Viorica Dăncilă este însoțită în vizita electorală de la Iași de secretarul general al partidului, Mihai Fifor, vicepremier pentru implementarea parteneriatelor strategice ale României și Răzvan Cuc, ministrul Transporturilor.

Deși inițial se anunțase că din delegația de partid și de stat va face parte și președintele executiv al PSD, Eugen Teodorovici, ministru de Finanțe, la începutul ședinței organizației județene, scaunul acestuia a rămas neocupat, semn că acesta nu a mai ajuns la eveniment.

Premierul are programată o întâlnire cu membrii PSD Iaşi, după care ar urma să viziteze Spitalul Clinic de Urgenţă "Prof. Dr. Nicolae Oblu" şi Spitalul Clinic de Obstetrică şi Ginecologie "Cuza Vodă".

Înaintea Comitetului Executiv Județean al PSD Iași, Dăncilă s-a întâlnit și cu reprezentanții unor organizații de la Iași care promovează construcția autostrăzii A8.

Recent, primarul Iașului, Mihai Chirica, scria pe Facebook un mesaj adresat Vioricăi Dăncilă în care făcea referire la vizita anunţată de premier, manifestându-și speranța că Dăncilă va fi prezentă în oraș pentru a-și „lua adio de la votul ieșenilor”.

Dăncilă, în lipsă de autostrăzi, cu elicopterul privat

Premierul a decis sa foloseasca un elicopter privat pentru a se deplasa mai repede la Suceava, judetul devenit faimos pentru miscarea #sieu, care militează pentru construirea autostrăzii care să lege Moldova de Ardeal.

Astfel, jurnalistii de la Stiri Suceava scriu ca Viorica Dancila, insotita chiar de ministrul Transporturilor, Razvan Cuc, si suita PSD se deplaseaza în campania electorală în județele din Moldova cu elicopterul privat, fiind vazuti decoland joi dupa amiaza de pe Aeroportul "Stefan cel Mare" Suceava catre Iasi.

Candidatul PSD la prezidentiale a participat miercuri si joi la sedinte de partid in judetul Suceava pentru ca vineri să fie la Iasi.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: [email protected]

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2020 Revista 22