Aurelia a murit sub ruinele din Amatrice, dar copilul ei a supravieţuit miraculos VIDEO

E.b. | 25.08.2016

Doljanca Aurelia Dogaru, în vârstă de 36 de ani, unul dintre românii morţi în urma cutremurului din centrul Italiei. Era căsătorită de 12 ani cu italianul Fabio Graziani şi locuiau în localitatea Amatrice. Cei doi aveau împreună un băieţel în vârstă de 11 ani.

Pe aceeași temă

 

Trupul femeii a fost descoperit alături de cel al soţului, dar copilul acestora, în vârstă de 11 ani, a fost salvat de pompieri şi dus la spital.

 

Rudele Aureliei Dogaru, care locuiesc la 20 de kilometri de Craiova, în comuna Malu Mare, spun că au aflat de pe internet că aceasta a decedat în urma cutremurului produs în centrul Italiei, iar mama femeii a plecat în Italia.

 

 

 

 

“Mama Aureliei a plecat de ieri în Italia când a văzut pozele lor pe internet. Este groaznic. Am aflat că azi-noapte, sora lui Fabio (n. red. - soţul Aureliei Dogaru) a fost chemată la morgă şi i-a recunoscut. Erau o familie atât de frumoasă şi de liniştită. El era inginer de dezastre şi locuiau într-o casă mai veche”, a povestit o mătuşă a Aureliei Dogaru, femeie de serviciu la Primăria Malu Mare, judeţul Dolj, conform News.ro.

 

Femeia susţine că, imediat după cutremur, soacra Aureliei Dogaru a mers acasă la ei pentru a vedea în ce stare sunt.

 

“Imediat după cutremur, mama lui Fabio s-a dus la ei acasă şi atunci l-au scos de sub dărâmături pe băieţel, l-au dus la spital, că era rănit, dar este totul bine acum. E la bunica lui acasă”, a mai spus mătuşa româncei.


Ultimul bilanţ provizoriu al cutremurului cu magnitudinea de 6,2 grade pe scara Richter, care a zguduit miercuri dimineaţă mai multe localităţi din centrul Italiei, arată că 247 de persoane şi-au pierdut viaţa în urma seismului. Printre victime se numără foarte mulţi copii, iar sute de persoane au fost rănite. Peste 2.500 de oameni au rămas fără adăpost, în condiţiile în care localităţile Amatrice, Accumoli şi Pescara del Tronto au fost rase, practic, de pe faţa Pământului.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2023 Revista 22