Cambridge Analytica: Zuckerberg refuză să se prezinte în fața parlamentului britanic

Dora Vulcan | 27.03.2018

Co-fondatorul Facebook Mark Zuckerberg a refuzat solicitarea Parlamentului britanic de a fi audiat în legătură cu scurgerea de date din scandalul Cambridge Analytica, scrie The Independent, preluat de News.ro.

Pe aceeași temă

 

 

 Şeful Facebook îşi va trimite în schimb unul dintre adjuncţii principali, a anunţat compania. În scrisoare nu se specifică motivele pentru care Zuckerberg nu va fi prezent.

 

„Facebook conştientizează interesul publicului şi al Parlamentului pentru aceste probleme şi este de acord privind necesitatea lămuririi acestor probleme de la cele mai înalte niveluri ale companiei de către cei care au autoritatea de a vă răspunde la întrebări. Astfel, domnul Zuckerberg a rugat personal unul dintre adjuncţii săi să ofere probe comitetului”, se arată în comunicat.

 

Zuckerberg a fost criticat în repetate rânduri pentru că nu a vorbit public despre acuzaţiile aduse companiei în scandalul Cambridge Analytica. Timp de câteva zile, şeful Facebook nu a făcut niciun comentariu, pentru ca apoi vorbească în cadrul unei postări pe Facebook şi în articole publicitare în ziarele britanice.    

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22