Elon Musk angajează un hacker celebru pentru a securiza instrumentele Twitter

L. G. | 23.11.2022

George „Geohot” Hotz, unul dintre cei mai celebri hackeri din lume, se alătură echipei Twitter. După deblocarea iPhone-urilor și PlayStation-urilor, va avea un rol în Google și Facebook.

Pe aceeași temă

Hotz va lucra alături de Musk timp de trei luni pentru a îmbunătăți instrumentul de căutare al rețelei sociale.

„În ceea ce privește angajările, persoanele care se pricep la coding sunt prioritatea principală", a spus noul proprietar al Twitter, în timpul unei reuniuni cu ceea ce a mai rămas din forța de muncă a companiei.

În ultimele săptămâni, platforma a concediat aproximativ 7.500 de angajați, mai exact două treimi dintre angajații săi la nivel global.

Din aceeași întâlnire, potrivit reprezentanților mass-media, printre care "The Verge", ar fi reieșit că în curând fiecare angajat va trebui să-i trimită lui Musk, o dată pe săptămână, actualizări cu privire la evoluția sarcinilor primite.

Potrivit antreprenorului, reorganizarea companiei va aduce inițial haos și "multe greșeli", dar "se va stabiliza în timp".

Nu lipsește ajutorul comunității dezvoltatorilor, pentru a încerca să facă din Twitter o platformă mai interesantă și mai sigură. Precum Moxie Marlinspike, fondatorul aplicației de mesagerie Signal, care s-ar fi oferit să ajute la protejarea mesajelor private, de la utilizator la utilizator.

Este aceeași tehnologie care împiedică citirea chaturilor WhatsApp și a altor servicii de către terți, inclusiv de către guverne sau hackeri profesioniști, deoarece sunt criptate.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2023 Revista 22