Incendiu de proporții într-un spital Covid din Macedonia de Nord. Cel puțin zece pacienți au murit

Redactia | 09.09.2021

Zece persoane au murit, miercuri seara, într-un incendiu declanşat într-un spital pentru bolnavi de COVID-19 din Macedonia de Nord, a anunţat ministrul Sănătăţii Venko Filipce din această ţară din Balcani.

Pe aceeași temă

Zece persoane au murit, miercuri seara, într-un incendiu declanşat într-un spital pentru bolnavi de COVID-19 din Macedonia de Nord, a anunţat ministrul Sănătăţii Venko Filipce din această ţară din Balcani, relatează AFP.

Incendiul a izbucnit într-un spital construit la Tetovo, nord-vestul ţării, pentru pacienţii infectaţi cu noul coronavirus.

''Un accident teribil a avut loc la Tetovo care s-a soldat cu pierderea multor vieţi. ''Până în prezent zece persoane au fost confirmate decedate, dar acest număr ar putea creşte'', a scris Venko Filipce pe Twitter.

incendiu-spital-macedonia-pompier-profimedia.jpg1Incendiu de proporții într-un spital Covid din Macedonia de Nord. Cel puțin zece pacienți au murit. FOTO: Profimedia Images

Incendiul a fost anunţat în jurul orei 19:00 GMT şi pompierii au reuşit să-l stingă în 45 de minute. Spitalul, o structură modulară, a fost construit anul trecut pentru tratarea pacienţilor cu COVID -19.

Macedonia de Nord, o ţară cu două milioane de locuitori şi cu servicii de sănătate fragile, înregistrează o creştere a numărului de contaminări cu noul coronavirus şi aproximativ 30 de decese zilnic.

În total, pandemia a ucis peste 6.100 de persoane în această ţară.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2021 Revista 22