Ofiterii de informatii americani despre omologii belgieni: Sunt intr-o stare de ignoranta

Vlad Toma | 25.03.2016

Oficialii americani din domeniul contraterorismului critica modul in care servicile secrete belgiene au inteles sa se ocupe de amenintarile teroriste care le-au afectat tara.

Pe aceeași temă

 

Americanii sunt infuriati de faptul ca atacurile teroriste de la Bruxelles au avut loc in ciuda avertizarilor repetate venite de la Washington, scrie Daily Beast, citat de ziare.com
 

"In Uniunea Europeana s-au infiltrat jihadisti de doua decenii. Si ei (oficialii europeni - n.red.) de-abia acum au inceput sa lucreze la asta. Cand trebuie sa contactam acesti oameni sau ne trimitem baietii sa vorbeasca cu ei, efectiv vorbim cu - o s-o spun fara menajamente - copii. Ei nu stiu ce se intampla. Sunt intr-o asemenea stare de ignoranta...", spune un oficial american din domeniul informatiilor, pentru sursa citata.
 

Oficialul a deplans starea serviciilor de contraterorism din Belgia si din Europa : "Sunt intr-adevar tehnici de rahat ale serviciilor de informatii", a adaugat oficialul american din serviciile de informatii.


In ceea ce priveste atentatul, serviciile belgiene au anuntat ca fusesera avertizate si erau pregatite, insa au fost luate prin surprindere de amploarea atacurilor.
 

32 de persoane au murit si 270 au fost ranite in urma atentatelor de marti de la Bruxelles.

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2021 Revista 22