Propaganda Sputnik: Maia Sandu l-ar putea gratia pe Vlad Filat daca va ajunge presedinte

Vlad Toma | 02.11.2016

Sputnik, agentia oficiala de presa a Moscovei, publica un articol in care induce ideea ca Maia Sandu ar putea sa-l gratieze pe Vlad Filat daca ajunge presedinte.

Pe aceeași temă

 

Articolul Sputnik este bazat pe simple presupuneri fara a contine nicio fapta sau macar o declaratie reala, arata Hotnews.

 

Pornind de la faptul ca Maia Sandu ar fi sustinuta de PLDM, care l-ar sustine si pe Vlad Filat, autorul afirma ca, daca va ajunge presedinte, Maia Sandu va avea la indemana toate parghiile pentru a-l gratia pe acesta.

 

Articolul arata ca gratierea lui Filat ar urma sa fie acceptata de Maia Sandu pentru ca ea a fost introdusa in politica de acesta. 

 

Parlamentul de la Chisinau i-a ridicat imunitatea lui Vlad Filat in luna octombrie a anului trecut, acesta fiind judecat in prezent pentru luare de mita si frauda bancara, pentru ca ar fi fost implicat in furtul unor bani de la Banca de Economii. In iunie 2016 el a fost condamnat la 9 ani de inchisoare cu executare, decizia nefiind definitiva.

 

Igor Dodon, candidatul PSRM, pro-rus, anti-european, anti-unionist a obtinut 48,2% din voturile exprimate de cetatenii Republicii Moldova in primul tur al alegerilor prezidentiale, in timp ce Maia Sandu, candidatul pro-european, a obtinut 38,4% din voturi.

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22