Schulz nu candideaza la al treilea mandat de presedinte al PE. Se dedica politicii interne

Dora Vulcan | 24.11.2016

Martin Schulz, presedintele Parlamentului European, a anuntat ca va parasi definitiv aceasta institutie la finalul celui de-a doilea mandat si ca nu va candida pentru inca unul. El a spus ca se va dedica politicii interne din Germania, unde va candida la alegerile parlamentare din partea Partidului Social-Democrat.

Pe aceeași temă

 

 

 

"Nu voi candida pentru cel de-al treilea mandat de presedinte al Parlamentului European. Anul viitor, ma voi prezenta, in calitate de candidat" la alegerile parlamentare din Germania, a anuntat Schulz intr-o conferinta de presa la Bruxelles, citat de AFP. 

 

Martin Schulz (60 de ani) va deschide lista de candidati a Partidului Social-Democrat in landul Renania de Nord - Westfalia, la alegerile de la finalul verii anului 2017.

 

Potrivit presei germane, Schulz ar putea fi candidatul social-democratilor germani la functia de cancelar, in locul presedintelui partidului, Sigmar Gabriel, in prezent vice-cancelar si ministru al Economiei.

 

Angela Merkel a anuntat deja ca va candida la cel de-al patrulea mandat de cancelar al Germaniei din partea Uniunii Crestin-Democrate (CDU - conservatori).

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22