Alegeri Republica Moldova: Traian Basescu saluta victoria fortelor proeuropene

P.c. | 01.12.2014

Pe aceeași temă

Traian Basescu, presedintele in exercitiu al Romaniei, saluta victoria partidelor pro-europene la alegerile parlamentare care au avut loc ieri in Republica Moldova, conform unui comunicat de presa transmis de Administratia Prezidentiala.


Totodata, seful statului si-a manifestat speranta ca vor fi accelerate procesele de modernizare a Republicii Moldova si de apropiere de Uniunea Europeana, reiterand faptul ca Romania va fi in continuare un partener in realizarea acestor obiective.

 

CITITI Comunicatul Presedintiei:

 

"Presedintele Romaniei, domnul Traian Basescu, a luat nota cu satisfactie de rezultatul estimativ al alegerilor parlamentare desfasurate duminica, 30 noiembrie a.c., in Republica Moldova. 
 

Seful statului saluta victoria partidelor parlamentare proeuropene din Republica Moldova, Partidul Liberal Democrat, Partidul Democrat si Partidul Liberal, si se bucura pentru cetatenii Republicii Moldova. 
 

In acelasi timp, domnul presedinte Traian Basescu spera ca vor fi accelerate procesele de modernizare a Republicii Moldova si de apropiere de Uniunea Europeana si reitereaza faptul ca Romania va fi in continuare un partener in realizarea acestor obiective."

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22