Armand: Dragnea, un latifundiar de Teleorman. Dacă ar avea decenţă, s-ar retrage din politica

Vlad Toma | 11.07.2016

Clotilde Armand, consilier al USB la primaria sectorului 1, a criticat recentele declaratii ale lui Liviu Dragnea legate de posibilitatea depunerii unei motiuni de cenzura contra guvernului Ciolos.

Pe aceeași temă

 

Armand se intreaba ce mai cauta Dragnea in viata publica romaneasca, dupa ce nu doar ca a fost condamnat definitiv in dosarul referendumului dar este urmărit penal într-un nou dosar pentru abuz în serviciu şi instigare la fals intelectual:

 

"Înţeleg că domnul Liviu Dragnea îl critică pe Dacian Cioloş pentru calitatea actului de guvernare şi pentru modul în care şi-a format echipa. Ce nu înţeleg însă este ce mai caută domnul Dragnea în viaţa publică după ce a fost condamnat pentru fraudarea votului la referendumul din 2012 şi este urmărit penal într-un nou dosar pentru abuz în serviciu şi instigare la fals intelectual, pentru că ar fi folosit bani publici pentru a plăti angajaţi ai PSD. Aşa ceva este inadmisibil într-o ţară democratică şi membră a Uniunii Europene."

 

Armand considera ca, daca Dragnea ar avea macar putina decenta, s-ar retrage de la conducerea PSD: "Dacă ar avea o minimă urmă de decenţă, domnul Dragnea ar trebui să se retragă din fruntea PSD şi să înceteze a mai da lecţii de bună-guvernare lui Dacian Cioloş, probabil cel mai onest, competent şi bine-intenţionat prim-ministru pe care l-a avut România în ultimii 25 de ani.

 

Domnul Dragnea este un latifundiar de Teleorman care are pretenţia de a conduce cel mai mare partid „de stânga” al ţării şi care se visează premier, dacă nu chiar preşedinte al României. Despre competenţele sale administrative stă mărturie faptul că judeţul Teleorman rămâne printre cele mai sărăce judeţe din România, după 16 ani de conducere neîntreruptă de către PSD, dintre care 12 ani cu domnul Dragnea în poziţia de preşedinte al Consiliului Judeţean. În schimb, în acest interval domnul Dragnea a devenit unul dintre cei mai bogaţi politicieni ai României. Desigur, nu mă îndoiesc că această avere a fost strânsă din salariul de la stat al domnului Dragnea," a transmis Armand.

 

Reprezentata USB arata ca, daca romanii vor vota pentru USR, "personaje sinistre" precum Liviu Dragnea vor disparea din viata publica romaneasca.

 

Liviu Dragnea, presedintele PSD, a reluat aseara, intr-o emisiune la Romania Tv, ideea depunerii unei motiuni de cenzura contra Guvernului condus de Dacian Ciolos.

 
 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: [email protected]

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2021 Revista 22