Blaga respinge ideea unui presedinte unic al PNL si pe cea a organizarii unui congres

Dora Vulcan | 18.07.2016

Copresedintele PNL Vasile Blaga a afirmat luni, raspunzand unei intrebari in acest sens, ca nu crede ca este oportuna organizarea unui congres al PNL pentru alegerea unui presedinte unic inainte de alegerile parlamentare si ca aceasta este doar opinia lui Ilie Bolojan, secretarul general al PNL, care a facut o declaratie in acest sens saptamana trecuta.

Pe aceeași temă

 

 

 

"Noi vom ajunge la o concluzie, nu am avut o astfel de discutie. Cea mai buna solutie va fi cea pe care o vom gasi. Suntem preocupati de desemnarea unui prim-ministru. E parerea domniei sale. Eu nu cred ca este nevoie de un congres in aceasta perioada", a spus Blaga, intrebat despre afirmatia lui Bolojan, cel care a declarat marti pentru Agerpres ca PNL ar trebui sa aiba un presedinte unic inainte de alegerile parlamentare, intrucat formala de conducere prin co-presedinti nu s-a dovedit "ca performeaza".

 

 

"Aceasta tema va intereseaza mai mult pe dumneavoastra. Astazi nu a existat niciun coleg care sa deschida discutia pe acest subiect. Orice proces de fuziune se finalizeaza cu un presedinte unic. Noi avem un calendar, finalizarea fuziunii va fi in 2017 in urma unui congres" a completat si co-presedintele PNL Alina Gorghiu.

 

 

In ceea ce priveste desemnarea unui prim-ministru din partea PNL, acest lucru se va face "cat mai repede posibil, dar nu mai devreme de luna septembrie", potrivit lui Blaga.

 

 

Liderii PNL nu au precizat daca acest premier desemnat va fi din randul membrilor PNL.

 

 

 

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

CELE MAI CITITE

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: [email protected]

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2019 Revista 22