Comandant al fortelor NATO: Rusia nu respecta acordurile de la Minsk. Luam in calcul orice varianta

A.g | 23.03.2015

Pe aceeași temă

Comandantul fortelor NATO in Europa, Philip Breedlove a avertizat ca Rusia nu are vreo intentie de a respecta acordul de la Minsk pentru ca in continuare trimite armament greu in Ucraina, informeaza ziare.com

 


 Generalul a spus aceste lucruri la un aveniment ce a avut loc in Bruxelles  organizat de German Marshall Fund. Rusia in continuare ajuta din punct de vedere economic si militar zona separatista a Ucrainei.

 

"Continuam sa vedem elemente problematice ale apararii aeriene, de comanda si control, realimentare si echipamente care intra peste granita complet penetrabila", arata oficialul.
 

 

CITITI SI: Donald Tusk: UE a legat sanctiunile contra Rusiei de IMPLEMENTAREA TOTALA a acordului de la Minsk

 

 

Potrivit acordului de la Minsk, semnat luna trecuta, Rusia este obligata sa isi retraga toate trupele si echipamentul din Ucraina si sa redea controlul granitei Guvernului de la Kiev, pana la sfarsitul anului. Oficialul american a spus ca in aceste conditii, trebuie sa se regandeasca problema inarmarii Ucrainei.


Generalul american a spus ca nu exclude nimic in momentul in care a fost intrebat daca este in favoarea trimiterii de arme Ucrainei.

 

CITITI SI: Michael Fallon, ministrul britanic al Apararii, intalnire cu Mircea Dusa: Marea Britanie va participa cu TRUPE in cele doua COMANDAMENTE NATO care vor functiona in Romania

 

 

 Breedlove a precizat ca tactici diplomatice, de informatii, militare si economice sunt utilizate in prezent in Ucraina.

"Deci ma gandesc ca Occidentul ar trebui sa ia in considerare toate instrumentele noastre drept raspuns. Poate acest fapt sa destabilizeze Ucraina? Raspunsul este da. De asemenea, lipsa de actiune ar putea fi destabilizatoare".Vestul acuza Rusia ca alimenteaza conflictul separatist din regiunile estice Donetk si Luhansk trimitand arme, echipamente si oameni in zona, pentru ciocniri violente cu fortele Kievului.Moscova neaga vreo implicare in acest conflict dar a a avertizat ca daca Ucraina va fi inarmata, conflictul va escalada.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2022 Revista 22