Cristian Ghinea: Sevil Shhaideh, un om de paie a lui Dragnea de la Ministerul Dezvoltarii

Fara Autor | 21.12.2016

USR nu va vota propunerea lui Liviu Dragnea pentru functia de premier, "care este una proasta si ineficienta", a declarat miercuri deputatul USR Cristian Ghinea, fost ministru al Fondurilor Europene.

Pe aceeași temă


"O propunere dezamagitoare. Un om de paie lasat de Liviu Dragnea la Ministerul Dezvoltarii, care a tras manete pe la Ministerul Dezvoltarii, inclusiv anul asta, si am simtit asta in interiorul Guvernului, si care va conduce, daca va ajunge in pozitia asta, un Guvern disfunctional, pentru ca nu putem avea doua structuri de putere - un Guvern si un partid care monitorizeaza acest Guvern. Deci, practic, Liviu Dragnea isi lasa un om de paie pentru a putea sa-si pregateasca terenul sa vina el prim-ministru", a spus Ghinea, la Palatul Parlamentului.

 

Si  Nicusor Dan a criticat propunerea de premier facuta de Liviu Dragnea, despre csree a scris ca nu are anvergura necesara acestei functii.

 

"Doamna Sevil Shhaideh nu are anvergura unui prim-ministru. O cunosc personal din perioada in care a lucrat in Ministerul Dezvoltarii, a venit ca secretar de stat, impreuna cu multa lume din gruparea Mazare - Nicusor Constantinescu. A fost dintre cei care au sustinut, la momentul acela, modificarea Legii urbanismului, care sa permita din nou speculatorilor imobiliari sa faca blocuri printre case, constructii pe spatii verzi si asa mai departe. Cred ca asta este stilul PSD, aceasta numire rezuma modul in care va guverna PSD in urmatorii 4 ani. Nu va respecta legea, o modifica pentru interesul lor si se va comporta in mod dictatorial - un om va impune stilul PSD", a sustinut deputatul USR. 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: [email protected]

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2021 Revista 22