Dacian Cioloș: Nu voi crea un partid politic, nu voi candida la parlamentare VIDEO

E.b. | 06.10.2016

Premierul Dacian Cioloş a reluat anunţul potrivit căruia nu va candida la alegerile parlamentare, adăugând că nici nu va crea un partid politic.

Pe aceeași temă

 
  

UPDATE: Ciolos a precizat ulterior că spera să vadă continuate "într-un fel sau altul" proiectele pe care le-a început, fără însă să-şi încalce cuvântul, conform  News.ro

"Nu discut de înscrierea într-un partid acum. Am mai spus-o în mai multe rânduri. Nu e vorba aici de simpatie sau nu. Eu am mai spus, mi-am luat nişte angajamente la început şi am intenţia să le duc la capăt. Avem nevoie în primul rând de onestitate şi credibilitate într-o funcţie publică", a declarat premierul, întrebat fiind dacă îşi va exprima simpatia faţă de vreun partid politic.

 

 

Nu voi candida la parlamentare şi nu voi crea un partid politic”, a spus premierul.

 

Declaraţia a fost făcută la un seminar organizat de Institutul Aspen, la care Dacian Cioloș a vorbit despre nevoia de stabilitate în strategiile de reformare a țării, de realizare a acestora pe termen lung, și nu doar pe cicluri electorale, conform Digi24.ro.

 

 

 

 

 

Președintele Klaus Iohannis i-a cerut premierului Dacian Cioloș, la începutul săptămânii, să se decidă dacă va candida sau dacă își va declara ''simpatia, adeziunea sau preferința'' pentru un partid politic, astfel ca după alegeri să nu mai fie tehnocrat. 

 

Preşedintele a mai sugerat că l-ar nominaliza tot pe Dacian Cioloș să formeze guvernul de după alegeri, precizând însă că premierul trebuie să fie tehnocrat. Răspunsul imediat al lui Dacian Cioloș a fost că nu intenționează să candideze la alegerile parlamentare.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22