Dragnea spune că i-a prezentat lui Iohannis propunerea de premier şi procedura de desemnare

E.b. | 17.01.2018

Liviu Dragnea, preşedintele PSD, a anunţat, la Palatul Cotroceni, că i-a prezentat şefului statului Klaus Iohannis, în mod oficial şi direct, propunerea PSD pentru funcţia de premier - europarlamentarul Viorica Dăncilă.

Pe aceeași temă

 
 

 

"I-am prezentat preşedintelui în mod oficial şi direct propunerea noastră, în persoana doamnei Viorica Dăncilă. I-am prezentat şi procedura prin care a fost desemnată ca şi propunere", a  a declarat Dragnea, după consultările cu şeful statului, conform Agerpres.  

 

 "Preşedintele României a luat act de ceea ce i-am spus noi. Ne-a transmis că doreşte să nu se prelungească această situaţie şi să avem un Guvern cât mai repede. Va lua o decizie - nu ştim dacă astăzi sau mâine -, după ce, normal, va asculta şi alte partide şi va analiza serios propunerea sau propunerile. (...) Noi sperăm să accepte propunerea cu doamna Viorica Dăncilă. Suntem pregătiţi să convocăm Parlamentul în sesiune extraordinară, pentru a începe audierile de miniştri, pentru a vota programul de guvernare şi Cabinetul în ansamblu", a declarat Dragnea, după consultările cu şeful statului, citat de Agerpres.

 

De asemenea, i-am prezentat preşedintelui un tabel cu parlamentarii PSD-ALDE care are în spate o susţinere semnată de fiecare, asta pentru că au apărut tot felul de informaţii că am pierdut majoritatea, că nu există susţinere, asta ca să informăm corect că nu există niciun fel de problemă în majoritatea parlamentară", a spus Liviu Dragnea, conform Mediafax.

 

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: [email protected]

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2020 Revista 22