Gabriela Firea, pe primul loc în sondajele comandate de PNL privind intenția de vot la Capitală

L. G. | 26.11.2022

Prim-vicepreședintele PSD Gabriela Firea se află pe primul loc în sondajele comandate de PNL privind intenția de vot la Primăria Capitalei, la distanță de peste 10 procente de ceilalți posibili candidați.

Pe aceeași temă

PNL a comandat un sondaj pentru a vedea care este intenția de vot a bucureștenilor în ceea ce privește Primăria Capitalei. Astfel, au putut testa și șansele lui Ilie Bolojan, președinte al CJ și fost primar al orașului Oradea, de a ocupa funcția de primar al Bucureștiului la alegerile din 2024, potrivit news.ro, citat de Libertatea.

Se pare că Ilie Bolojan ar fi refuzat să facă parte din sondajul comandat de PNL București, susținând într-o ședință a liberalilor faptul că „nu am fost întrebat” și „nu mă interesează”. Însă, în cadrul sondajului, a fost cotat cu 22% ca intenție de vot, fiind la egalitate cu liberalul Ciprian Ciucu, primar al Sectorului 6 din București și lider al filialei din Capitală.

Gabriela Firea - 34% intenţie de vot.

Potrivit sondajului PNL, pe locul doi este plasat primarul Sectorului 6, Ciprian Ciucu, cu 22% intenţie de vot, la egalitate cu Ilie Bolojan, preşedintele CJ Bihor.

Primarul general în funcţie, Nicuşor Dan, are 17% , în timp ce liderul USR Bucureşti, Vlad Voiculescu este cotat la 11%.

În afară de Ciprian Ciucu şi Ilie Bolojan, printre liderii PNL testaţi în sondaje pentru Primăria Capitalei se mai numără Rareş Bogdan, Sebastian Burduja şi Stelian Bujduveanu.

În condițiile votului într-un singur tur, Gabriela Firea ar câștiga Primăria.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22