Ieşire halucinantă a unui deputat PSD: E condamnat pentru corupţie, dar «nu ascultă penalii»

E.b. | 08.02.2017

Cătălin Rădulescu, deputatul PSD, condamnat definit la un an şi şase luni pentru corupţie, a declarat ieri că a părăsit sala în care preşedintele Klaus Iohannis se adresa Parlamentului pentru că nu vrea să asculte un "penal". Rădulescu a mai spus că Iohannis trebuie să stea cu cei care l-au ales.

Pe aceeași temă

 

 

 "Nu vreau să stau să ascult un penal. Am ieşit din sală pentru că nu spune de ce a acceptat ca SRI şi DNA, patru ani de zile, să facă echipe mixte să ancheteze oameni, asta trebuie să ne spună, că era preşedinte, e preşedinte", susţinea Rădulescu ca să argumenteue părăsirea sălii.

 

„Nu ne reprezintă, nu e preşedintele nostru. Să stea cu cine l-a ales. Deci, nu e preşedintele meu... Noi suntem aleşii poporului nostru, nu poporului lui. Dacă azi venea cu un mesaj de pace, frumos, ca să stăm să discutăm la masă, aşa cum a spus domnul Tăriceanu, era OK, dar dânsul a venit cu un alt mesaj. Dânsul a venit din Germania, ca să ştiţi de unde

 

 

 

 

 

Parlamentarii PSD au părăsit sala de plen în timpul discursului de ieri al preşedintelui Klaus Iohannis, care le-a spus  „Aţi obosit deja? Ghinion!”.

 

Deputatul PSD Cătălin Rădulescu a fost condamnat definitiv, în decembrie 2016, de instanţa supremă, la un an şi şase luni de închisoare cu suspendare pentru dare de mită şi efectuare de operaţiuni financiare ca acte de comerţ, incompatibile cu funcţia.

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: [email protected]

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2019 Revista 22