Klaus Iohannis a numit-o pe Ligia Deca drept consilier pe Educatie si Cercetare

T.d. | 29.06.2015

Pe aceeași temă

Presedintele Klaus Iohannis va avea un nou consilier pe Educatie, in persoana Ligiei Deca. Ea va prelua functia de consilier pe probleme de Educatie si Cercetare incepand cu 1 iulie.

Anuntul a fost facut astazi de Administratia Prezidentiala: “Presedintele Romaniei, domnul Klaus Iohannis, a numit-o pe doamna Ligia Deca in functia de consilier de stat la Departamentul Educatie si Cercetare al Administratiei Prezidentiale, incepand cu 1 iulie”, potrivit unui comunicat al Palatului Cotroceni.

Ligia Deca (32 de ani) este cercetator in stiinte politice la Universitatea din Luxemburg, expert in cadrul Unitatii Executive pentru Finantarea Invatamantului Superior, a Cercetarii, Dezvoltarii si Inovarii (UEFISCDI), a fost coordonatorul Secretariatului Bologna, presedinte al Uniunii Studentilor din Europa si al Aliantei Nationale a Organizatiilor Studentesti din Romania (ANOSR).

Ea a absolvit Facultatea de Navigatie si Transport Naval din Constanta, potrivit HotNews.

Ligia Deca urmeaza in prezent un doctorat in stiinte politice la Universitatea din Luxemburg, pe tema Internationalizarea educatiei in Portugalia si Romania.

Din 2012 este Expert pe politici publice la UEFISCDI, in perioada 2012-2013 a fost Project Officer la European Quality Assurance Register for Higher Education (EQAR) - unde a coordonat un proiect de cercetare privind recunoasterea si utilizarea Registrului European privind Asigurarea Calitatii in Invatamantul Superior (EQAR) de catre guvernele celor 47 state membre ale Spatiului European al Invatamantului Superior.

Este lector universitar la Universitatea de Vest din Timisoara, unde preda un seminar pe tema Sisteme de formare si incluziune educationala. In perioada 2010-2012 a fost Coordonator al Secretariatului Bologna.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: [email protected]

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2019 Revista 22