Livia Stanciu, mesaj dur: Nu mi se pare normal sa fie votati primari penali

I.m. | 07.06.2016

Presedintele Inaltei Curti de Casatie si Justitie, Livia Stanciu, a avut o pozitie ferma in ce priveste alegerea ca primari a unor candidati care au pobleme cu justitia, spunind ca nu este un lucru normal.

Pe aceeași temă

 

 

"Mie nu mi se pare o normalitate sa fie votati astfel de oameni, chiar daca opereaza prezumtia de nevinovatie in ceea ce ii priveste, pana la momentul pronuntarii unei hotarari de condamnare. (...) Stiti foarte bine care a fost punctul meu de vedere in ceea ce ii priveste si pe cei condamnati la pedeapsa cu suspendare conditionata, cum era inainte, sau suspendare sub supraveghere. Imi mentin acelasi punct de vedere", a spus Livia Stanciu marti, la iesirea din sediul Consiliului Superior al Magistraturii, potrivit Agerpres.

 

Intrebata daca votul de duminica a demonstrat o lipsa de incredere in activitatea justitiei, Livia Stanciu spune ca nu crede acest lucru, dar "poate sa demonstreze altceva".

 

La rindul ei, Raluca Pruna, ministrul Justitiei, s-a aratat convinsa ca rezultatele obtinute de primarii penali nu afecteaz justitia sau inseamna ca electoratul si-a pierdut increderea in justitie.

 

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2021 Revista 22