Moşteanu (USR): Din nou urmăriţi penal în Guvern; semnal prost pentru toţi partenerii

E.b. | 26.01.2018

Ionuţ Moşteanu, deputat USR, a declarat că numirea în Guvernul Dăncilă a unor miniştri cu probleme penale este unu lucru grav, iar semnalul trimis de România către partenerii europeni este unul prost.

Pe aceeași temă

 
 El spune că, în două luni, PSD va începe o nouă “ofensivă” asupra Justiţiei.

 

Avem un al treilea Guvern Dragnea, putem să spunem Guvernul Dragnea 3. Acum se pare că şi-a găsit, în sfârşit, varianta perfectă în conducerea Guvernului şi foarte probabil în următoarele două luni vom vedea o nouă ofensivă împotriva Justiţiei, de data aceasta având omul care să îl asculte acolo”, a spus Ionuţ Moşteanu, la finalul Birourilor Permanente Reunite, conform News.ro.

 

Acesta spune că miniştrii cu probleme penale din noul Guvern transmit un semnal foarte grav partenerilor internaţionali ai României, iar Guvernul trebuie “să fie de o conduită morală ireproşabilă”.

 

Vedem din nou miniştri urmăriţi penal în conducerea României şi cred că ăsta este un lucru foarte grav şi un semnal foarte prost pe care România îl trimite către partenerii europeni şi către toţi partenerii internaţionali. Guvernul trebuie să fie de o conduită morală ireproşabilă. Faptul că în vizinea  domnului Ştefănescu – pot pune miniştri penalei pentru că pot – este un lucru foarte grav, care va influenţa bunul mers al României şi relaţiile cu partenerii”, a mai spus Ionuţ Moşteanu .

 

Premierul desemnat, Viorica Dăncilă, a prezentat, vineri, la sediul PSD, lista viitorului Cabinet, fără a face nicio precizare legată de programul de guvernare şi fără a răspundere întrebărilor jurnaliştilor. Şaptesprezece din cele 28 de posturi de miniştri vor avea alt titular. De asemenea, în Cabinetul Dăncilă vor fi patru vicepremieri, faţă de trei câţi sunt în prezent.

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22