Nicolae Bacalbașa (PSD): Președintele României nu-i român! UE ne ține cu nasul în rahat! (VIDEO)

Laurentiu Gheorghe | 11.02.2019

Nicolae Bacalbașa, unul dintre liderii carismatici ai social-democraților, a adus acuzații grave la adresa UE, o „Germano-Franța și coloniile ei”, exact când deținem președinția Consiliului UE.

Pe aceeași temă

Deputatul PSD Nicolae Bacalbașa a lansat atacuri de o duritate egalată doar de cele ale colegilor săi social-democrați, Liviu Dragnea și Olguta Vasilescu, la adresa Uniunii Europene, Germaniei și președintelui Iohannis, care este german si a condus o organizatie, continuatoarea unei asociații naziste din Transilvania.

Declarațiile le-a făcut la televiziunea locală TV Galați, în cadrul emisiunii „Orașul meu”. Cetățeanul.net, care difuzează înregistrarea intervențiilor politicianului social-democrat, precizează că TV Galați este televiziunea PSD din județul Galați.

„Suntem într-o Uniune despre care, ca generic de spre uniuni, Bismark, cel care a unificat Germania, spunea că în orice alianță există un călăreț și un cal. Noi nici măcar nu suntem calul. Suntem măgarul de povară a unei structuri pe care din motive încă demagogice, deși lucrurile încep să se pună cu un cinism din ce în ce mai evident pe tapet, conduce o structură pe care, să fie foarte clar, n-o s-o putem influența niciodată. Practic, suntem intoxicați de către stăpânii noștri care ne călăresc. N-aș vrea să spun stăpânii noștri coloniali din cadrul Germano – Franței și coloniile ei, actuale sau pe care și dorește să li se subordoneze în întregime”, a declarat Bacalbașa.

Viziunea deputatului PSD despre UE, Franța și Germana, seamănă cu aceea prin care propaganda comunistă se referea în anii 60-70 la statele imperialiste, colonialiste…

Președintele României nu-i român! UE ne ține cu nasul în rahat!

Deputatul PSD susține că Uniunea Europeană a creat chiar un aparat de represiune împotriva României: „Stăpânii noștri au reușit să creeze un aparat de represiune controlat, culmea, de autohtoni, de românași de-ai noștri pe care, iarăși, eu nu-i consider, ca și pe domnul președinte, a fi români și a ne ține ca pe niște căței care trebuie subordonați, cu nasul în rahat”. Continuarea despre sistemul de represiune a UE vine de la sine: „De aici și MCV-ul care este o golănie ordinară, de aici este și banditismul neacceptării României în Spațiul Schengen”!

Articolul integral îl puteți citi pe cetățeanul.net: PSD-iști fără pastile: Aluzii naziste la Iohannis, iar Merkel este „Fuhrer al Germaniei actuale”?

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22