Nicolae Bădălău dă ca sigură schimbarea ministrului Sănătății. Reacția premierului Tudose

Dora Vulcan | 27.11.2017

Niculae Bădălău, numărul doi din PSD, președinte executiv al partidului, dă ca sigură cel puțin o schimbare în echipa de la Palatul Victoria, până în luna februarie. Este vorba de ministrul Sănătății, Florian Bodog, căruia i s-ar fi găsit și un înlocuitor.

Pe aceeași temă

 

 

UPDATE -   Premierul Mihai Tudose, venit în Parlament pentru o discuție cu senatorii social-democrați, a negat că ar urma vreo remaniere. „La Guvernul pe care îl conduc eu, nu avem remaniere, dacă altcineva remaniază alt Guvern... e în regulă”. La rândul său, președintele executiv al PSD, Niculae Bădălău, aflat lângă premierul Tudose, a precizat referitor la declarațiile sale de la Giurgiu: „La conferința la Giurgiu a fost o întrebare, doamna deputat doctor era lângă mine, «dacă doamna doctor ar fi bună de ministru al Sănătății?». Și eu am spus că ar fi bună, nu-i normal?”. „Punct, atât a fost”, a încheiat Bădălău, încercând să scape de întrebările jurnaliștilor, transmite Digi 24.

 

 

 Într-o conferință de presă susținută la Giurgiu, președintele executiv al PSD, Niculae Bădălău, a declarat că se va produce o schimbare la Ministerul Sănătății până în luna februarie 2018.

 

„Cred că până în februarie o să o vedeți pe doamna Elena Dinu la Ministerul Sănătății. Pentru anul viitor, pe primul loc să știți că va fi pentru noi Sănătatea”, a susținut liderul PSD, citat de Digi 24.ro.

 

Acesta a mai precizat că sănătatea, ca și Educația, vor beneficia de o atenție aparte în cadrul Programului Național de Dezvoltare Locală.

 

Elena Dinu, la care face referire Bădălău, este deputat PSD și a fost managerul Spitalului Județean de Urgență Giurgiu și al Spitalul Județean de Urgență Călărași, dar și al Serviciului Județean de Ambulanță Giurgiu.

 

Luni, întrebată de jurnaliști despre o eventuală remaniere a Cabinetului Tudose, ministrul Lia Olguța Vasilescu a răspuns: „Iar începem cu glumele astea proaste? La fiecare început de lună, discutăm despre chestiunea asta”.

 

Guvernul Tudose a fost remaniat la începutul lunii octombrie, după ce au demisionat Sevil Shhaideh, Rovana Plumb și Răzvan Cuc (acesta din urmă, un apropiat al lui Niculae Bădălău).

 

Numele lui Florian Bodog a mai fost vehiculat pe lista de posibili miniștri remaniați și în lunile iulie și octombrie, în contextul scandalului privind vaccinarea, respectiv al acuzațiilor de plagiat aduse.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2023 Revista 22