Premierul Ponta acuza campanii impotriva ANAF

T.d. | 06.05.2015

Pe aceeași temă

Premierul Ponta acuza campanii impotriva ANAF platite in presa de companii care nu si-au platit taxele.

"Campanii platite de cei care nu si-au platit taxele si dau bani pentru campanii in presa impotriva ANAF-ului - cu asta nu sunt de acord. Daca greseste ANAF, plateste ANAF. A fost o campanie a unei companii care este cercetata de ANAF, vreau ca acea companie sa respecte legea", a spus Victor Ponta, potrivit Ziare.com.

In ce priveste consultarile purtate cu presedintele Iohannis la Palatul Cotroceni, Ponta a aratat ca intrevederea a fost foarte buna, “pentru ca era un subiect complicat, referitor la Legea retentiei datelor personale”.

"Daca au semnat toti, a semnat si dna Gorghiu, sper sa nu mai conteste si ei ce au semnat. A fost lucrata de echipa de specialisti de la Cotroceni. (...) Pe de o parte respectam legea Curtii Constitutionale, pe de alta parte punem la dispozitie institutiilor statului tot ce au nevoie. Nu mai putem sa ne luam semnatura inapoi si sa ne razgandim in vreun fel", a mai spus premierul.

Liderul PSD a evitat, totutis, sa comenteze decizia data miercuri de Curtea Constitutionala, cu privire la hotararea Senatului in cazul lui Dan Sova, premierul aratand ca Senatul “trebuie sa aplice decizia CCR, oricare va fi aceea”.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2020 Revista 22